Следва

Гордият татко, кралят на Испания Фелипе, с момичетата си в Галисия

Ваканцията на известните: Шакира и децата на плажа в Мексико

Леко лилаво, леко рошаво, леко небрежно - как да не се израдваме на уловените щастливи мигове на това мило трио, излъчващо обич  

Celebrities преди 1 година

Лятна ваканция, свободни деца, заслужила отдих мама - няма нужда от повече причини, за да заминеш семейно на екзотично пътуване. Музикалната звезда се забавлява от все сърце на плажа в Мексико с 9-годишния Милан и 7-годишния Саша.

Известната колумбийка демонстрира естествената си красота в Кабо Сан Лукас - без грим и с пусната вълниста прическа, тя е в палав лилав бански с ресни, изработен от самата нея (ето я и тук, в друг летен тоалет, небрежността наистина й отива).

Шакира и Пике обявиха миналия месец, че се разделят след 11-годишна връзка. Те са в процес на преговори за попечителство над децата, докато испанските медии спекулират, че раздялата е резултат от неговата изневяра (четете още: Защо всъщност се развеждат Шакира и нейният любим футболист?).

More from View Sofia

Полина Влахова от Филип Морис България за бъдещето, изкуството, София и уюта на работното място

All About Life преди 2 години

В самото начало на непредвидимата 2022 година, в която единственото сигурно е, че нищо не е ясно, както сподели Мариан Залцман в своя тренд репорт за предстоящите месеци, разговаряме откровено, нежно и визионерски с Полина Влахова, мениджър маркетинг и дигитални комуникации във Филип Морис България.  

More Celebrities