Следва

Сара Джесика Паркър, самата небрежност, на разходка с момиченцето си

Аристокотка: Кити Спенсър в рекламата на Dolce & Gabbana

Като лоялен сътрудник на Dolce & Gabbana от доста години, британската аристократка Кити Спенсър бе избрана да участва в новата им кампания.

 

Celebrities преди 1 година

Красива, скулеста, с малко носле и грамадни изумрудени очи, внучката на принцеса Даяна представя новите модели бижута и слънчеви очила на италианската марка. Лично на нас кампанията ни изглежда леко предвидима и дори ретро в не точно най-положителния смисъл, но допускаме, че в маркетинг плановете на италианската модна къща са взели предвид популярността на мис Спенсър, която е една от европейските аристократки, които се занимават успешно с мода, без при това да слизат от клюкарските колонки на таблоидите. Пък и самата естетика на Долче и Габана е такава, че с аристокотката Кити си пасват добре. Същото важи и за Шарън Стоун, между другото, рекламно лице на линията аксесоари на италианците, точно преди Кити С., припомняме кампанията с нейно участие тук.  


И принц, и модел - красавците аристократи с успешна кариера в модата


 

More Celebrities

100 години Мария Калас - стила, бижутата и града на Божествената

Celebrities преди 3 дни

През 50-те години великото сопрано е кралицата на Ла Скала, точно както и  на миланските бутици и ресторанти. Американка по рождение, гъркиня по произход, Мария Калас дължи част от успеха си и своя неповторим стил на Милано