Следва

Ново дете, сбогом завинаги на ботокса и сексапилът на всяка възраст - Шарън Стоун за Vogue Arabia

We love: нежна луничава Ема Уотсън за списание Wonderland

Май това е, на което хората казват "естествена красота" 

Celebrities преди 1 година

Звездата от "Хари Потър", освен това феминист и активист за човешки права, Ема Уотсън е "перфектното количество нежна и красива" в четирите нови корици на списание Wonderland. В заглавните кадри актрисата позира с модели на Prada и Valentino и с бижута Pomellato, Emefa и Completedworks, а хайлайтът (и единствен цветен кадър) е роклята Harris Reed, в която самият дизайнер вижда Ема "като русалка": "Великолепната богиня Ема Уотсън позира в любимата ми визия от последната колекция, изглеждайки като истинска русалка от светлина - каквато е," Рийд написа в Instagram.

Снимките и интервюто за списанието отнемат на Ема само осем часа, за което отправяме поздравления към редакторския екип на Wonderland - списание, за което чуваме само няколко пъти в годината заради сезонното лансиране на броевете. Точно като добра актриса Ема казва: "Ще остана на сета, докато заснемем идеалните кадри, колкото и време да отнеме това..." Прекрасно момиче!

Кориците излизат малко след като Уотсън беше обявена за новия посланик на аромата Prada Paradoxe. Актрисата направи и своя режисьорски дебют с видео за рекламна кампания на парфюма, което изглежда така:

Всичко това обаче води до кипящо обсъждане не само работата на Уотсън, но и личния й живот. Онзи ден Ема беше забелязана във Венеция в компанията на Брандън Грийн, синът на собственика на Topshop, който фалира през 2020 г. Всички предполагат, че двамата са гаджета още от миналата есен, но Ема не коментира личния си живот.

More Celebrities