Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 05.09 - 11.09

LE 8 и Nectare, от Lancôme

DEAL OF THE DAY & WIN IT

All About Life преди 1 година

Той е новото ухание от портфолиото на Lancôme, бюти идолът на френската красота, и ухае на гурме... пуканки! Хрупкава текстура с акценти на карамел... Тази невероятно творческа нотка се сбогува с традиционните кодове на лукса в ароматите и ароматите в лукса и проправя път на иновацията, започната от оригиналния Idôle. Пристрастие, революция и възхитително сладко ухание, включващо круша, суфле от рози, червена ябълка, карамел, ванилия, пачули... Lancôme Idôle Nectar!

Тя е нежният и сексапилен силует, който прави миглите ефирно чудо, събираща в себе си грижа и професионален glam с 8 ревитализиращи аминокиселини и 91 % подхранващ черен балсам... Lancôme Le 8 Hypnôse!

Тя и той са за един от вас, който отблежи в коментар тримата, с чиито поглед и ухание иска да прекара цял септември, а Lancôme да е техният чувствен партньор... победителя теглим идната сряда, 7 септември 2022 г. 

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.