Следва

King of Black: Брад Пит си взе кецовете във Венеция

Queen of Black: Моника Белучи във Венеция

Day & Night 

Celebrities преди 1 година

Тя носи разкроена черна рокля и вълниста, падаща по раменете коса, а кожата й белее от младост. Моника Белучи е като русалка на червения килим на филмовия фестивал във Венеция, решена да очарова фотографите, публиката и всички присъстващи. В действителност, монохроматичният избор е откровено сигурен в стилово отношение и само потвърждава факта, че винаги, когато може, 57-годишната актриса с право избира all black. We relate. Постоянна част от гардероба й, която скоро се превърна в стилно правило, почти във философия (Четете ощеWe Love: кралицата на черното Моника Белучи). 

Но не всяко "черно“ е еднакво: Моника Белучи има способността да дава нови нюанси и да си играе с материи, слоеве и кройки, преминавайки от класическия смокинг към малката или голяма черна рокля. Тази, носена на филмовия фестивал във Венеция 2022 г., е по-специално рокля, която маркира талията благодарение на изящна драперия, оформя женствените извивки, отваря се с наклонена кройка, която създава ефект на опашка на русалка.

Семпли и елегантни са аксесоарите, които озаряват пълното черно - клъча, покрит с бляскава глазура и асиметричното диамантено колие с макси висящи капки (както знаем, Моника Белучи е кралица и на драматичните колиета). Единственото цветово докосване е придадено от сандали на платформа на Christian Louboutin с червена подметка, които се разкриват стъпка по стъпка благодарение на дълбоката цепка, която отваря роклята.

Моника Белучи е на филмовия фестивал във Венеция 2022 по повод филма на Паоло Вирзи, представен на фестивала, но извън конкурса, който скоро ще видим в кината (световната премиера е на 29 септември). Припомняме, че пристигането на Моника в Lagoon също се случи в all black: елегантно сако и панталон, носени с потник с тънко дантелено покритие. 57-годишна безупречност. 

More Celebrities