Следва

Кейт Мидълтън и принц Уилям с нови титли и възможности след смъртта на кралица Елизабет II

King of Black: Брад Пит си взе кецовете във Венеция

Само полата забрави... 

Celebrities преди 1 година

Наистина се случи: Брад Пит се появи като изненада на филмовия фестивал във Венеция и за случая избра наистина спокойна визия. На поредния си червен килим той вклюби всички в себе си (за кой пореден път...), нарушавайки етикета на събитието и шляпайки с кецове Adidas. Мистър Пит е копродуцент на Blonde, затова позира прегърнат с Ана де Армас, актрисата в ролята на Мерилин Монро. Ироничен и безгрижен, той незабавно стана по-интересният от двамата герои на филмовата среща.

Брад Пит на червения килим на Венеция 2022 всъщност е в супер спокоен костюм от техническа материя, а не в класическия смокинг: сако без подплата с две копчета и чифт меки панталони. Ако бялата риза е идеално колосана, а папийонката символизира висша елегантност, Gazelle-ките с трите ленти са това, което отново ни кара да възкликнем "Хрус!". Брад Пит с маратонки е разкритието, че чарът няма предварително зададени строги правила, а е напълно естествено отношение, което може да се култивира с времето. Визията му на филмова звезда с безупречен бял смокинг вече е само далечен спомен.

Припомняме, че не за първи път актьорът носи Adidas Gazelle: по случай премиерата на Bullet Train той се показа костюм цвят авокадо, да го наречем зелена ленена пижама, с чифт специално издание на маратонките от колаборацията с Gucci.  Ама друго си е в черно...


Четете още: Queen of Black: Моника Белучи във Венеция

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 1 ден

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 2 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.