Следва

Нещо като усмивка: Шарлийн придружи Албер II, протоколни снимки с внушение

Тя е на 27! Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид са новата звездна двойка!

Тя е на 27!

Celebrities преди 1 година

Леонардо ди Каприо вдигна горната граница! Той и Джиджи Хадид бяха уловени заедно, обменящи нежни целувки и ласки, на афтърпартито на Седмицата на модата в Ню Йорк - слуховете за тяхната романтика, досега съвсем бегли, все повече се доближават до факти. Журналисти от Daily Mail са в лукавата позиция на навлезли в личното пространство на Лео, 47, и Джиджи, 27. Снимките са ТУК.

Вътрешен човек издаде на Page Six, че двамата вече са издигнали връзката си на следващото ниво и че "връзлата им става все по-интимна", въпреки че се опитват да не бързат. По-рано се говореше, че актьорът просто прекарва много време с модела и двамата само "излизат с приятели" - източници казват, че двамата си пасват, общуват добре и си прекарват приятно, но в това "няма нищо романтично"... Окей, щом казвате... 

За предполагаемия общ любовен живот на Ди Каприо и Джиджи Хадид се спекулира откакто той се раздели с Камила Мороне след 4 годишна връзка (и друга дама беше спрягана за новата му). "Опознават се", "Той определено се интересува от нея", са точните изказвания на анонимните източници. 

 

Припомняме, че (не)феновете на Лео убедено смятат, че актьорът не излиза с момичета над 25 години (той се раздели с Камила Мороне малко след рождения й ден, това се е случвало и с други негови бивши). В същото време Джиджи Хадид вече е на 27 години и има дете от предишна връзка с музиканта Зейн Малик.

More from View Sofia

Кейт Мос, ЧРД 47, с 8 от най-емблематичните й стилови прояви

Celebrities преди 2 години

На 16 януари е рожденият ден на Кейт Мос, суперзвездата от 90-те, която покори света не само с хилядите шеметни появи на модниия подиум, но и с личния си стил, превръщайки се в олицетворение на "хероиновия" шик от онази епоха. Тя бе кралицата на партитата, а феновете все още помнят с носталгия тоалетите й, давайки им нов живот днес. Припомняме няколко от най-ярките сред тях. Защото доза януарско вдъхновение нигога не е излишно.  

More Celebrities