Следва

Ивон Шуинар "дари" марката си Patagonia на природата

We love: Тимъти Шаламе е първата мъжка корица на Vogue UK

Зверче! 

All fashion преди 1 година

Тимъти Шаламе стана първият мъж със самостоятелни сесия и интервю за корицата на британския Vogue. Актьорът-хипар ще е по британските будки за списания от октомври, анонсираха колегите днес. Заснет е от може би най-известния моден фотограф Стивън Мейзъл, стилизиран от главния редактор Едуард Енинфул в предимно кожа от Gucci, Miu Miu, Rick Owens и Mugler.


Петъчна доза секс: pretty boy, Тимъти Шаламе


В интервюто той говори по вечни теми като тийнейджърските мечти, славата и модата: "Разбирам, че животът на зряла възраст може да бъде доста скучен, но животът на един артист винаги е необикновен," отбелязва той, без да пояснява какво е "зряла" възраст... Че Тимъти hit-на корица на голямо модно списание не е баш изненада. Актьорът е известен със своя пищен индивидуален стил и желание да разшири обичайните граници на мъжкия гардероб. На червения килим Тимъти редовно се противопоставя на дрескода и избягва класическите смокинги в полза на крещящи костюми или дори гащеризон с отворен гръб, които той носеше на филмовия фестивал във Венеция тази година - не казваме, че нямаме възражения спрямо официалния му стил, но ходовете му са значими за индустията.

Припомняме, че през 2018 г. Зейн Малик получи солова корица на британския Vogue, но тя беше само в дигитален вариант (Шаламе вече е в печат), а първият мъж в историята със самостоятелна печатна корица на Vogue беше Хари Стайлс (в рокля) през 2020 г.

 

 

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 20 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 2 дни

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...