Следва

Уличният стил на Джиджи Хадид, Синди Крауфорд или Кайли Дженър

Смях и радост: 20 най-смешни снимки на Чарлз III и кралица Камила в дългите им години заедно

Страшни смешки - смешки страшни: роман в снимки  

Celebrities преди 1 година


Принцът на Уелс и херцогинята на Корнуол се возят на автобус по време на посещението си в Wrightbus в Балимена, графство Антрим, 25 юни 2013 г.

Новите крал и кралица на Великобритания се превърнаха в едни от главните герои в световната преса и на мрежата, които не спират да бълват каквото се сетите за тях вече седмица. И въпреки че Чарлз и Камила се държат като истински кралски особи, изпълнени с достойнство и водени от концепцията за дълг, обществеността се интересува преди всичко от простите човешки качества на Техни Кралски Величества. Ето най-смешните снимки на Камила и Карл, които дават прекрасна представа за техния хумор, спонтанност, отдаденост и най-вече подчертават страхотно тезата, че "които си приличат, се привличат". 


Големите любовни истории: Принц Чарлз и Камила Паркър-Боулс



Херцогинята на Корнуол и принцът на Уелс (или херцогът и херцогинята на Ротсей, както са били известни в Шотландия) на майските игри в Хайленд в Кейтнес, 9 август 2008 г.

Това е може би една от най-живите и спонтанни снимки на новите крал и кралица. В момента, в който двойката избухва в силен смях, двамата наблюзават традиционните игри на Май Хайлендс, които Уиндзорите посещават всяко лято, докато са в Шотландия.


Херцогинята на Корнуол се шегува със съпруга си


Принцът на Уелс в Австралия, 10 ноември 2015 г

Това е поредица от снимки, направени през 2015 г., които стават вирусни в мрежата. Кралският фотограф Тим Рук разказва кога и как е ти е направил: „Веднъж имах привилегията да бъда единственият човек, който успява да улови момент с Камила и принц Чарлз по време на пътуването им до лозов масив в Австралия. Тя игриво го заплаши с нож, така че в крайна сметка изглеждаше като известната сцена от [филма] The Shining. Получи се фантастично откровена снимка и за двамата."


Принцът на Уелс и херцогинята на Корнуол държат коали в сградата на правителството в Аделаида, Австралия, 7 ноември 2012 г.

При кралските особи често възниква смущение, когато животни се появяват на арената по време на официални срещи, внасяйки нотка изненада в установените протоколни събития. Тази снимка е направена през 2012 г., когато Чарлз и Камил са на турне в Австралия и имат възможността да държат живи коали в Аделаида.


Камила и Чарлз на 134-то изложение за цветя в Сандрингам, 29 юли 2015 г.

При друг случай снимката на кралската двойка е "прецакана" от орел. През 2015 г. Чарлз и Камила присъстват на 134-то изложение на цветя в Сандрингам. А птичката, която разперва криле, очевидно уплашва титулуваните гости на събитието.


Херцогинята на Корнуол държи кенгуру на име Руби Блу, докато е на посещение в Cattleman Hall of Fame в Лонгрийч, Австралия, по време на обиколка на Папуа Нова Гвинея, Австралия и Нова Зеландия, 5 ноември 2012 г.

Също толкова нелепа ситуация се случва на бъдещата кралица с кенгуру през 2012 г. Младото животно е едновременно тежко и пъргаво.


Принцът на Уелс се шегува с пресата, като се преструва на "чичо Хари", докато кара ски в Клостерс през 1980 г.

Това е една от най-ексцентричните шеги в биографията на Чарлз III. Докато кара ски в Клостерс през 1980 г., Негово Височество се шегува с пресата, като носи фалшив нос и големи очила и се преструва на „чичо Хари“.


Херцогиня Камила на снимачната площадка на Coronation Street, Манчестър, 4 февруари 2010 г

Много от кралските особи посещават снимачните площадки на известни телевизионни предавания. През 2010 г. херцогинята на Корнуол стига до шоуто на Coronation Street. Между другото, десет години по-рано принцът на Уелс също е на снимачната площадка в Манчестър, разсмивайки Лиз Доун, която играе Вера Дъкуърт. И, разбира се, и двамата кралски гости веднага са привлечени от бара.


Принц Чарлз и Камила, херцогинята на Корнуол, посещават Borough Market, Лондон, 25 ноември 2005 г.

Може да изглежда като обикновено пътуване до увеселителен парк, но за британците панаирите са нещо специално. На тази снимка бъдещият крал е заловен в момента, в който пробва пушка на стрелбището. 


Принцът на Уелс се смее с Мери Мира по време на ежедневната й игра на домино по време на посещение в апартамента й в Майл Енд, Източен Лондон, 20 ноември 2002 г.

Когато принц Чарлз посещава Coopers Court Home през 2002 г., той разменя няколко шеги с Мери Мира, която го приютява в апартамента си. В името на високопоставения гост, дамата от Майл Енд в Източен Лондон си взема кратка почивка от играта на домино, което прави кадъра още по-забавен.


Принцът на Уелс и Камила, херцогинята на Корнуол посещават Bletchley Park National Code Center в Bletchley, Buckinghamshire на 27 юли 2008 г.

Понякога титулуваните съпрузи се забавляват толкова много, че Чарлз дори трие сълзите си с носна кърпичка. Тук кралската двойка едва се сдържа, смеейки се, докато посещава Националния център за кодове на Bletchley Park в Bletchley.


Камила, херцогиня на Корнуол, поздравява дете, облечено като рифов полип по време на посещение в Центъра за морски изследвания в Тобаго, 6 март 2008 г.


Триумфът на кралица Камила: личното й (и много достойно) сбогуване с Елизабет II, която иначе смаза любовта й с Чарлз III


Очевидно втората съпруга на принц Чарлз винаги се е интересувала от костюмирани събития. По време на посещение в Морския изследователски център на Тобаго Камила обръща специално внимание на дете, облечено като рифов полип, и дори докосва костюма.


Принцът на Уелс носи маска за лице, докато е домакин на Бала на слоновете с херцогинята на Корнуол в Кларънс Хаус, Лондон на 13 юни 2019 г.

Чарлз също няма нищо против маскарадите. През 2019 г. той и съпругата му са домакини на The Elephant Family Animal Ball в тяхната резиденция в Лондон, Clarence House. И двамата съпрузи носят еднакви маски на черна пантера.


Камила и Чарлз на шоуто в окръг Девън, 19 май 2005 г

Любопитно е, че снимки, направени в шотландския замък Мей, на които Чарлз и Камила избухват в смях, се озоваха на пощенски марки. Това е доста необичайно за кралските особи, които често предпочитат по-скоро официални пози и изражения на лицето пред силните емоции, когато става въпрос за официални изображения. Тази снимка е от същата година и е направена в първите месеци от брака на двойката, по време на шоуто в Девън Каунти.


Принц Чарлз, Донатела Версаче и Наоми Кембъл, 11 юни 2001 г

Чувството за хумор на Чарлз не е само за Камила. Вижте само как разсмива Наоми Кембъл.


Херцогинята на Корнуол използва меч, за да разреже торта и да отпразнува 10-ата годишнина на Фонда на лорд-лейтенанта за младежта в детска градина в херцогство Корнуол, 18 юли 2016 г.

Въпреки това, като се има предвид колко добре Камила реже торти не само с огромни ножове, но и с мечове и мачете дори, няма начин да бъде засенчена. 


Камила, херцогиня на Корнуол, в Кралската ложа на четвъртия ден от Шампионата на Уимбълдън в All England Lawn Tennis and Croquet Club, 27 юни 2013 г.

Всъщност Камила се смята за парти звезда. Тя е възприемана като изключителен събеседник, способен да подкрепи всеки разговор и да направи готина шега в точния момент. И рядко сдържа емоциите си.


Камила и Чарлз в Хамилтън, близо до Торонто, Канада, 5 ноември 2009 г

Тук е заловен моментът, в който херцогинята на Корнуол запушва ушите си с пръсти, докато принцът на Уелс стреля по HMCS Haida в Хамилтън, Канада. В този ден Камила открива своите канадски корени, докато е на турне в Северна Америка със съпруга си.


Принцът на Уелс слага маска след реч по време на посещение в завода на MINI в Оксфорд, 8 юни 2021 г.

По време на пандемията репортери многократно заснемат Чарлз в нелепа поза, като наследникът носи медицинска маска, за да влезе в помещенията, спазвайки всички официални изисквания. На снимката тук е в завода на MINI в Оксфорд през 2021 г., след реч за производството в Обединеното кралство и иновациите в производството на електрически превозни средства.


Херцогиня Камила и принц Чарлз, 10 май 2007 г

В този случай бъдещият британски монарх се бори с чадъра на жена си, докато тя е във възторг от нережисираната случка.  

More Celebrities