Следва

Президентът Стево Пендаровски и първата дама Елизабета Георгиевска отдадоха почит на кралица Елизабет II

Последният портрет на Нейно Величество Кралица Елизабет II

A goodbye smile... 

Celebrities преди 1 година

Бъкингамският дворец пусна новия - и последен - портрет на кралица Елизабет II, снимано от Ranald Mackechnie, той показва покойния монарх в прахово син костюм, усмихната от ухо до ухо. Тя носи характерната си перлена огърлица от три нишки и съответстващи обеци, а на гърдите й е закачена брошка с аквамарин, подарък от баща й, крал Джордж VI, за 18-ия й рожден ден.

"Преди погребението на Нейно Величество Кралицата публикуваме тази снимка“, написа кралското семейство в Twitter. "Тя е направена, за да отбележи платинения юбилей на Нейно Величество - първият британски монарх, достигнал толкова дълъг период на управление.“ Лансирането на портрета се случи само часове след като Обединеното кралство изпадна в минута мълчание в памет на Елизбает в 20:00 часа в навечерието на погребението.


Всичко, което трябва да знаем за погребението на Нейно Величество Кралица Елизабет II


Днес, понеделник, погребението на кралица Елизабет ще се състои в Уестминстърското абатство. Присъстват множество световни лидери, включително президентът на САЩ Джо Байдън, както и цялото семейство Уиндзор. Междувременно стотици хиляди граждани на Обединеното кралство се събират в Уестминстър Хол, където ковчегът на кралицата лежи от четвъртък, когато пристигна в Лондон със специален самолет. Крал Чарлз III издаде благодарствено съобщение до всички, които вече са отдали почитта си към Кралицата: "Докато се подготвяме да кажем последното си сбогом, исках просто да използвам възможността да благодаря на всички онези безброй хора, които са огромна подкрепа и утеха за семейството и за мен в този момент на скръб“, каза той. Принц Уилям също сподели снимка от тълпите в Уестминстър. "Означава много за нас, че сте тук“, каза той. 

More Celebrities

Въздишаме по Деми Мур, 61, на парти в Лос Анджелис

Celebrities преди 15 часа

Да, винаги сме харесвали Деми Мур, със или без пластичните й операции, със или без скандалите в личния й живот и прочие съпътстващи славата подробности. Защото тя символизира именно това, което наричаме безупречна дамска увереност, постигната с труд, усилие и ум. Вижте поредната й великолепна поява - на галавечерта на Музея на академията за филмово изкуство и наука в Лос Анджелис.