Следва

Конфликтните епизоди от вчера: разгърдена мисис Джонсън, Меган и Хари за ръка, Байдън брониран и още

Мистериозната приятелка: графиня Пени Кначбул, сивия каринал на Уиндзор, на погребението на Елизабет II

Бившата любовница на принц Филип, която преди десетилетия можеше да се окаже съпруга на принц Чарлз, също се сбогува с кралицата

 

Celebrities преди 1 година

Вчера, 19 септември, над Великобритания бяха надвиснали мрачни сенки - цялата страна и натъжените й граждани изпратиха в последния й път кралица Елизабет II. Както се случва на погребенията на много известни хора, събитието обикновено посещават близки до покойния присъствия, за които обаче хората знаят малко или нищо.


Пени и Чарлз, 70-те

Един от тези "мистериозни" гости вчера бе Пени Кначбул - графиня Маунтбатън, която се смята за сивия кардинал на семейството и най-близкия до двойката Елизабет II и принц Филип човек от висшия аристократичен кръг. През 70-те години тя влиза в семейството благодарение на принц Чарлз (сега крал Чарлз III) - красива блондинка от богато семейство, тя успява да влюби в себе си не само наследника, но и... съпруга на кралицата. Според официалната версия между Филип и Пени е имало платонични чувства, които са продължили до самата смърт на принца. Запознати твърдят обаче, че тя не е била просто приятелка на Филип. Съответно присъствието в живота на семейството е било своеобразен компромис от страна на кралица Елизабет II. Има почти официална версия, че между Пени и Филип е имало кратък романс, който обаче е приключил след брака й (1979 г.), превръщайки се във взаимно уважение и приятелство. 


Кралица Елизабет II, Пени Кнатчбул и принц Филип, 2018 г


Пени и принц Филип

Днес се смята, че Пени е не просто приятел, а пазител на тайните на Уиндзор. Нито кралицата, нито нейният съпруг са имали по-доверени отношения с някого. Пени е не беше просто близък до двореца човек - тя присъства на всички семейни празници, а освен това Чарлз III е кръстник на сина й. 

More Celebrities

Скарлет Йохансон и бялата рокля със сребърен кант

Celebrities преди 12 часа

Годишната вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом се състоя на 27 април в хотел "Вашингтон Хилтън". Освен видни журналисти и политици, събитието събра и много американски филмови и телевизионни звезди, сред които Скарлет Йохансон и съпругът й Колин Йост.  

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 4 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.