Следва

Richard Quinn, Spring 2023 READY-TO-WEAR

Задължителни бейсик елементи на есенно-зимния гардероб

Всяка година модните тенденции идват и си отиват. Бейсик облеклото е онази незаменима част от гардероба, за която не говорим толкова често, но която ще ви помогне да поставите основата на тоалета си, или пък ще ви подсигури една класическа и изчистена визия за всеки ден.

All fashion преди 1 година

С настъпването на есенно/зимния сезон ви припомняме някои основни модели дамско бельо и облекло, които е добре да имате, и които лесно да съчетаете с останалата част от гардероба си.

Гладък сутиен за под всеки аутфит

Едно от най-важните попълнения в женския гардероб е универсалният сутиен. Снабдете се с гладки сутиени поне в бежово и черно. Потърсете модели с подвижни презрамки. Така ще бъдете подготвени за всеки тоалет. Бежовият сутиен е прекрасно решение за белите и цветни блузи, тениски и ризи. Той не се отличава под дрехите и се слива добре с кожата. Класическият черен сутиен, пък, е подходящ за всеки тъмен тоалет.

Бейсик клин

Дамските клинове станаха незаменима част от гардероба на всяка една от нас. Не забравяйте да подновите запасите си от класически черни модели, които можете да сложите под рокля или туника. Добавете и клин, които имитира панталон. Той ще ви бъде особено полезен в комбинация с риза или тениска.

Допънителен съвет: Добавете към гардероба си ватиран кожен клин, който можете да облечете през по-студените дни. Коженият клин е класика и той винаги изглежда стилно. Можете да го съчетаете с кожено яке, пуловер, тениска, както и с по-официални ризи и бодита.

Плътни чорапогащници

Ако сте от дамите, който обичат да носят рокли и поли през есента и зимата, то горещо ви съветваме да не забравяте за добрия стар чорапогащник. Както при бейсик сутиените, така и при чорапогащниците, най-добре е да имате поне няколко чифта в черно и бежово. Изберете модели с плътна структора, например 70 или 100 DEN. Те ще спасят краката ви от суровото време. Друг плюс на черните и бежовите чорапогащници е, че те могат лесно да се комбинират с останалата част от гардероба ви.

Изчистени тениски и потници

Сигурни сме, че всяка от вас има десетки тениски и потници. Те пасват идеално на почти всички връхни дрехи. Задължително си подсигурете няколко едноцветни модела. Имате нужда от поне два основни цвята – бяло и черно. Тези два цвята са неутрални, така че, ще паснат под всяко едно сако, яке или спортно горнище.

Неостаряващо правило: Ако горната част на тоалета ви е разкроена, то долната трябва да бъде по-прибрана, и обратно. Спазвайте това просто правило, за да бъдете винаги стилни. То ще помогне в избора между тениска и потник при подготвяне на аутфита.

Какво още?

На първо място – мек и топъл пуловер. Едно от най-важните неща през есента и зимата е да запазите тялото си топло. Ето защо, вярваме, че всяка една от нас трябва да има поне един мек и уютен пуловер за най-студените дни. Заложете на поло модел, който ще стопли не само торса и ръцете ви, но и областта на шията.

Другото важно бейсик допълнение, което е добре да имате – боди. Бодито е страхотен помощник през зимата. То лесно може да замени тениските и потниците, както и да се носи под всякакви горнища и блузи. Едно от най-важните качества на бодитата е, че те запазват гърба и кръста скрити и топли. На пазара ще откриете разнообразие от модели с къс и дълъг ръкав, спортни и елегантни модели. Има бодита, които са подходящи за под дрехите, и такива, които можете да носите като част от вечерния си тоалет.

Бейсик облеклото представлява основата на гардероба и включва всички онези елементи на тоалета, без които не можем. Подберете модели само от реномирани производители и качествени материи, за да си подсигурите пълен комфорт.

More All fashion