Следва

Принцовете на Уелс с първо пътуване след като получиха новите титли - Катрин очарователна

We Love: на Ирина Шейк черната кожена рокля на партито на Burberry

Ирина Шейк, рекламно лице и муза на Burberry, се яви в безумно секси вид на партито след шоуто на бранда в Лондон, където се провежда Модната седмица с колекциите Пролет/Лято 2023.  

Celebrities преди 1 година

36-годишният модел изглежда като същество от друга, много по-секси от нашата планета в мини кожената си рокля и тесни високи ботуши на афтърпартито на Бърбъри в The Twenty Two Club. Шейк, очаквано или не, седна в прекрасно настроение до Кание Уест, с когото се говореше, че излиза миналата година (пък и не само се говореше).

По-рано Ирина дефилира на шоуто на марката, облечена в дълга черна рокля. Преди да излезе на пистата, тя (пак) получи прегръдка от Кание.

В топ 3 на този подписан и подпечатан с "Ирина" ден влиза и моментът, в който касавицата си тръгва от шоуто - пак в дрехи на марката - топ, сложно скроен панталон и тренч с характерната карирана подплата под мишница. Само чантата Louis Vuitton нарушава бранд идентичността, но в случая с Шейк, сигурни сме, и марката, и доскорошният й творчески директор Рикардо Тиши (да, факт, Тиши бе сменен веднага след току що преминалото шоу), са напълно ок. 

 

More Celebrities