Следва

Новият портрет на краля, кралицата, принца и принцесата + два на Меган и Хари

We Love: Сивокоска с хубавите крака или 64-годишната Анди Макдауъл на шоуто на L'Oreal

Анди Макдауъл спря да се боядисва и светът каза едно голямо, силно и звучно "Евала"! 

 

Celebrities преди 1 година

Очевидно напълно в хармония с вътрешното, външното, съзнателното и подсъзнателното си Аз, 64-годишната актриса гордо дефилира с широка усмивка на ревюто на L'Oreal, състояло се преди вечер на Седмицата на модата в Париж. Анди, съвършената жена, носи фино модно творение с висока цепка и пера, за което твърдим, че е точно нейната дреха. Подиумният й дебют е изпълнен с оптимизъм, самочувствие, лекота и сексапил.  

Анди, горда притежателка на великолепни къдри, ги боядисваше години наред, но по време на пандемията реши да прегърне естествения вид на косата си (четете още: Анди Макдауъл: "Спрях да си боядисвам косата, защото..." и продуктите, които използва).

„По време на COVID непрекъснато гледах корените си, които все повече ми харесваха така, естествени. Усетих, че с тях ще бъда по-щастлива. И съм по-щастлива. много ми харесва. Аз съм на 64 години и това е най-хубавото време в живота ми. Удоволствие е да знаеш, че си доживял и заслужил сребърната си коса“, каза тя в интервю.

С удоволствие и усмивка наблюдаваме госпожа Макдауъл на тези кадри, а възхитата си от изумителната й фигура и нереални крака пускаме в атмосферата наоколо в знак на поредно потвърждение, че възрастта наистина е просто цифра (Четете още: "Жените сме уморени от очаквания": Анди Макдауъл за сивата коса и остаряването). 

More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 2 часа

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго... 

Хайди Клум, Кайли Миноуг, Сидни Суини на наградите People's Choice

Celebrities преди 1 ден

Наградите People's Choice Awards се проведоха в Санта Моника, Калифорния и по традиция привлякоха куп интригуващи личности, сред които Меган Фокс, Сидни Суини, Били Айлиш, Кайли Миноуг, Хайди Клум, Том Хидълстън, Лени Кравиц и др.  

Супер сладко: учителка вдигна сватба в училище, за да сподели момента с учениците си

Celebrities преди 2 дни

Кейти Коркън безспорно има специална връзка с учениците си. Учителка в началния курс, тя очевидно не може да си представи сватбата си без присъствието на любимите деца, с които прекарва дълги часове всеки ден, затова решава да направи празника точно в училището, в което преподава.