Следва

Истории от живота: Уенди Денг, от китайска сиромашия до американско богатство и как

We Love: Кралица Летисия в това червено

По време на официалното си посещение в Германия, кралят и кралицата на Испания присъстваха на гала вечеря, организирана в тяхна чест в двореца Белвю в Берлин

 

Celebrities преди 1 година

Веднага си признаваме, че от гледката буквално ни спря дъха. Неизменно ефектна, в този случай 49-годишната испанска кралица изглежда нито повече, нито по-малко като Богиня. Изключително елегантна в нежната яркочервена рокля с пелерина на модна къща Stella McCartney, комбинирана със златисти сандали Jimmy Choo и чанта Magritte, Летисия, бивша журналистка, е съвършена. Не че на кралят му има нещо, но погледите ни са изцяло в нея, движещо се, дишащо, живо бижу. 

Приятно ни е да ви припомним, че Летисия носи същото творение през 2017 г. за рождения ден на краля на Холандия Вилем-Александър. Божествена дреха и прекрасна жена, нали? 

 

More Celebrities

ЧРД 90, Джорджо Армани! Модата никога нямаше да е същата без този мъж

Celebrities преди 2 дни

Серия от кадри, маркиращи историята на модата и един от нейните големи герои, от самото начало до днес. Армани е роден на днешния ден преди точно 90 години в Пиаченца. Белокос, достолепен и все така гениален, пожелаваме здраве и проследяваме изключителния му живот в култови снимки.