Следва

Balenciaga и Adidas "разкарват" Кание Уест, скандалите им дойдоха в повече

Първата ракета на Русия Данил Медведев стана татко

26-годишният Данил Медведев рядко демонстрира личния си живот в социалните мрежи и все пак всички знаят, че през 2018 г. първата ракета на Русия се ожени за бившата тенисистка Дария Чернишкова

Celebrities преди 1 година

Според спортиста той се влюбил в бъдещата си съпруга на състезания като тийнейджър. Отношенията на двойката изглеждаха идеални, докато избраницата на шампиона от US Open не спря да посещава мачовете на любимия си. Феновете обаче ненужно се тревожат за отношенията на двойката. Оказва се, че хубавата русокоса дама не се е показвала заради напредналата си бременност.

Това стана известно, след като Медведев публикува снимка на новородената си дъщеря. „14.10.2022 г. Добре дошла на този свят, скъпа“, подписа трогателната снимка спортистът. Според някои източници младите родители са кръстили момиченцето, родено в Ница, Алис.


Без Русия и Беларус на тенис турнира "Уимбълдън" - подкрепяте ли?


Данил обожава жена си и многократно е благодарил на Дария за собствения си успех, наричайки я „моят ангел пазител“. „Тя ми вдъхна много увереност. Винаги подчертавам, че движението ми нагоре започна в момента, в който й предложих брак. Това се случи след Уимбълдън 2018. Преди това бях на 65-то място, а девет месеца по-късно спечелих няколко големи турнира и вече бях в топ 10. До голяма степен преустроихме живота си, работим един за друг. Аз печеля, а Даша ми помага да печеля повече“, каза той в интервю.

"Много съм щастлив. че тя разбира какво е тениса. Даша знае, че не можем да пазаруваме преди мач. Че мога да съм зает от 8 сутринта до вечерта. Не е лесно да свикнеш, когато не разбираш нищо от тенис. Тя ми помага да стана по-добър човек и играч“, откровен е Медведев.

Честита първа рожба, Дария и Данил!

 

More Celebrities