Следва

Джиджи Хадид със собствена мода - Guest In Residence

She is all that: супер Риана на червения килим

Бум! Рири is back! След като обяви дългоочакваното си завръщане към музиката с водещия сингъл за Black Panther: Wakanda Forever, който излиза този петък, най-плодотворният мулти-култи музикант в света направи завръщането си и на червения килим - бамбастично и ултрамодерно, както очакваме от нея всеки път 

Celebrities преди 1 година

Присъединявайки се към своите колеги от "Черната пантера", включително Лупита Нионго, Михаела Коел и Данай Гурира, Риана избра рокля на Рик Оуенс, която подчертава всички достойнства на красивата жена - не сама чисто физическите, но и вътрешните, скритите, но силно осезаемите - силата, енергията, решителността, увереността. Взет от поетичната колекция на дизайнера за Есен/Зима 2022, която показа по-меката страна на неговата обичайно анархична визия за нещата, тоалетът на звездата съчетава темите на филмовия франчайз за смелост, оптимизъм и сила.

„Винаги съм намирал голяма утеха, че в историята на света доброто по някакъв начин всеки път успява да триумфира над злото“, пише Оуенс в бележките си към шоуто. „В моменти на разбито сърце красотата може да бъде един от начините да запазим вярата си.“ Ако модата може да бъде нещо като балсам по време на турбуленциите в живота, Оуенс прави всичко по силите си, за да разпространи това послание по света.


Риана счупи интернета - ще има нова музика


Изключително красивата дреха, за чиято номинална стойност няма да говорим в момента, е избор, обичаен за Ри, както и за партньора и баща на детето й - A$AP Rocky - много модерна и отлично координирана с тази на другия. Роки е в нещо като сдържан еквивалент на роклята, изцяло от деним, и долънен с драпирани шлейф от същата материя. За стиловата драма, като го казваме в хубавия смисъл, допринасят чифтът бежови оперни ръкавици, високите обувки с отворени пръсти и малкото бижута от бранда Revza под леко разрошената коса на певицата.

Риана би могла да избере всяка марка за този важен момент, но тихият, натрапчив лиризъм в сърцето на марката Owens очевидно се е сторил перфектен за момичето, еманация на собствения път в стила, което никога не избира лесниото, още по-малко предвидимото (всъщност Риана обожава Рик Оуенс, с чиито обемни тъни фланели и суичъри я знаем още от 2010-те). 

More Celebrities