Следва

The Macallan и Bentley Motors - обединение по пътя на устойчивото развитие

Честит годеж, Барбара Палвин и Дилън Спраус!

Унгарският модел Барбара Палвин и американският актьор Дилън Спраус взривиха социалните мрежи, като потвърдиха годежа си във фотосесия за V Magazine

Celebrities преди 10 месеца

Барбара и Дилън са заедно от няколко години, но решиха официално да обявят новината за своя годеж на страниците на списание V Magazine. Барбара споделя, че са се сгодили още през септември миналата година, но са предпочели да запазят емоциите за себе си и близките си.

За да запечатат събитието те участват във фотосесия, заснета от Роб Ръслинг. Акцентът в снимките са специално изработените за двойката бижута на Tiffany & Co - елегантни годежни бижута, будещи лека приятелска завист.  

Стайлингът е дело на Гро Къртис, който определено знае как да подбере перфектните дрехи за омагьосваща фотосесия. Палвин е облечена в хипнотизираща бяла дантелена рокля на известната дизайнерка Симон Роша. Спраус излъчва изтънченост в елегантен костюм на Louis Vuitton, демонстрирайки безупречен стил. Завладяващата красота на снимките е допълнително подсилена от артистичното докосване на Франк Б, който работи по грима, и Оуен Гулд - по прическите.

В интервю за списането Барбара изразява вълнението си за предстоящата сватба, както и че в церемонията ще бъдат включени унгарски традиционни елементи, които да отдадат почти към нейните корени.

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.