Следва

За или против - новият Nipple Bra на Ким К

Кая, Парис и другите на Хелоуин партито на Casamigos

Абракадабра...

Celebrities преди 5 месеца

Casamigos, прочут производител на текила, организира ежегодното си Хелоуин празненство преди няколко дни. Сред гостите на събитието забелязахме няколко любопитни имена, чиито костюми не можем да не обсъдим.

Първа в списъка ни попада Парис Хилтън, която отскоро е майка. За събитието, розовата принцеса на Холивуд заложи на визия, вдъхновена от приятелката ѝ - Бритни Спиърс. Синьото костюмче на стюардеса от песента “Toxic” е истинско попадение, а и Джесика Алба също използва Бритни за вдъхновение, като избра прозрачно боди с кристали (четете още: The Woman in Me на Бритни Спиърс чупи рекорди, у нас след дни).

Кая Гербер и Остин Бътлър, от своя страна, ни хвърлиха в дълбоки размишления. Красотата на Кая е безспорна, но превъплъщението ѝ в актрисата Иди Седжуик не ни допада твърде. Като какво точно се беше маскирал Остин, така и не разбрахме.

Родителите на Кая - Ранди Гербер и Синди Крауфорд са със синхронизирани костюми, превъплатени съответно в Сенди и Дани от "Брилянтин". За секунда не успяхме да разпознаем Меган Фокс и Machine Gun Kelly, избрали за маскировка визиите на героите от "Убий Бил" Беатрикс Кидо и Гого Юбари.

Алесандра Амброзио се появи в изключително красив, но не и особено впечатляващ костюм, който доста ни напомня на англеските ѝ визии от подиумите на Victoria’s Secret.

Най-комично подходи към събитието Джъстин Бийбър, преоблечен като турист, въоръжен с маска за гмуркане и плавници (четете още: 5000 долара за обяснението в любов на Джъстин към Хейли Бийбър).


 

More Celebrities