Следва

Ума Търман и Мая, черно и диаманти

The Woman in Me на Бритни Спиърс чупи рекорди, у нас след дни

Премиерата се състоя на 24 октомври, а книгата вече носи титлата "историческа" с над половин милион продадени копия за 3 дни  

Celebrities преди 6 месеца

Бритни Спиърс е експерт в създаването на история - от появата ѝ на музикалната сцена до последната изява, а именно книгата “The Woman In Me”. В нея са събрани всички аспекти от живота на певицата, които тя дълго време не можеше, или не искаше, да сподели. За наша изненада най-малко засегнат от разкритията е бившият ѝ съпруг Сам Асгари, който е описан като "дар от Бога", дал й сили да говори открито за всичко в живота: "В началото химията между нас беше луда. Не можехме да държим ръцете си и за минута далеч едни от други.” (вижте още: 14-месечният брак на Бритни Спиърс и Сам Асгари приключи).

В следващи глави четем, че през 2018-та, на Бритни ѝ се налага да изтърпи редица прегледи за психично здраве и принудителен престой в рехабилитационна клиника, за да докаже, че няма повече нужда от опеката на баща си: “Държаха ме затворена против волята ми в продължение на месеци. Не можех да излизам навън. Не можех да карам кола. Трябваше да давам кръв всяка седмица. Не можех да се къпя сама” (вижте още: #saveBrithey: Държат принудително Спиърс в психиатрична клиника).

Най-шокирани сме от признанието, че на 19-годишна възраст, изпълнителката забременява с детето на Тимбърлейк, но прави аборт: "Толкова много обичах Джъстин. Винаги съм очаквала, че един ден ще имаме семейство заедно. Но Джъстин определено не беше щастлив от бременността ми. Той каза, че не сме готови да имаме дете в живота си, че сме твърде млади” (вижте още: 13 красиви доказателства, че Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл са идеалната двойка).

Спиърс продължава: "Ако решението зависеше само от мен, никога нямаше да направя аборт. И все пак Джъстин беше толкова сигурен, че не иска да бъде баща. И до днес това е едно от най-мъчителните неща, които съм преживявала в живота си".

Бритни разказва и за небезизвестното обръсване на косата си през 2007 г. по време на нервен срив: "Докато пораствах, толкова много хора ме гледаха. Още от тийнейджърка не сваляха очи от мен, казваха ми какво мислят за тялото ми. Бръсненето на главата и поведението ми бяха моите начини да отвърна на удара.”

Според изданието DeuxMoi официалното издаване на “The Woman In Me” е било забавено, защото две известни личности (предполагаемо едната от които Тимбърлейк), споменати в книгата, са предприели правни действия срещу издателя, за да се прекрати публикуването на всякакви потенциално клеветнически твърдения.

Ние все още не сме успели да се доберем до пълното издание на книгата, което, между другото, ще се появи в България в началото на ноември. Нямаме търпение да се докопаме до копие, за да научим от първо лице какво е преживяла Бритни. 

More Celebrities

Скарлет Йохансон и бялата рокля със сребърен кант

Celebrities преди 13 часа

Годишната вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом се състоя на 27 април в хотел "Вашингтон Хилтън". Освен видни журналисти и политици, събитието събра и много американски филмови и телевизионни звезди, сред които Скарлет Йохансон и съпругът й Колин Йост.  

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 4 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.