Следва

Фарел Уилямс пред GQ: "Не съм в Louis Vuitton, за да правя едни и същи катарами за колани всяка година"

14-месечният брак на Бритни Спиърс и Сам Асгари приключи

Казахме го и пак повтаряме - 2023 е годината на звездните раздели
 

Celebrities преди 6 месеца

Ех, някак си ни се иска по-често да споменаваме за щастливи събития в живота на известните, но 2023 ни изпитва и ни носи поредната раздяла. Питате се кои са предишните? Може да ги намерите тук, тук или тук. Този път обаче говорим за Бритни Спиърс и Сам Асгари. Според близки на поп певицата и съпругът ѝ, фитнес експерт, те много се обичат, но и много често спорят по фундаментални въпроси.

Налице са, разбира се, и по-пикантни слухове, според които Бритни е изневерила на Сам, след което той е решил да подаде документи за развод. Тези твърдения обаче са по-скоро в рамките на размишленията на недоброжелателите на Бритни (вижте още: Бритни Спиърс, 37 - къса рокля, младо гадже, годежен пръстен).

Припомняме, че двойката се запозна през октомври 2016 година на снимачната площадка на видеоклипа на Спиърс "Slumber Party". Година по-късно двамата потвърдиха връзката си чрез публикация в Instagram. Сватбата се състоя през 2022, но бракът просъществува едва 14 месеца (вижте още: Приказната булка Бритни Спиърс избра Versace за големия ден).

Животът на Бритни никога не е бил лек, особено като се има предвид, че през последните близо 13 години, Спиърс беше под съдебното попечителство на баща си Джейми. Певицата твърди, че през този период е била лишена от основни човешки права, нямала е достъп до парите си и е била принудена да приема силни лекарства (Wait... What? Бритни Спиърс отново гола).

През октомври ще се появят мемоарите на певицата, не смеем да си помислим какво ли ни чака между кориците. Красивата Бритни има, меко казано, бурен живот. Искрено се надяваме да й върви повече.  

More from View Sofia

Истории от живота: Мъжът с главно М Киану Рийвс, рожденик днес

Celebrities преди 1 година

От днес на 58, обожаваме този талантлив странник, толкова нетипичен за Холивуд, толкова хубав, загадъчен и секси, и толкова добър. В чест на рождения ден на Киану Рийвс обобщаваме защо целият свят е влюбен в този човек, не само ние...  

Големите любовни истории: Ким и Роберто Казали и дъвките с картинка Love is...

Celebrities преди 7 месеца

Много от нас колекционираха като деца хартийките от дъвки „Любовта е...", които разказваха какво е истинската любов. Но далеч не всички знаем, че трогателните анимационни герои от картинките си имат истински прототипи: момичето е новозеландската художничка Ким Гроув, а тъмнокосото момче е нейният съпруг, италианецът Роберто Казали. Припомняме красивата и тъжна история на тази двойка, която ни кара да вярваме, че любовта побеждава всичко, дори смъртта.  

More Celebrities