Следва

Фарел Уилямс пред GQ: "Не съм в Louis Vuitton, за да правя едни и същи катарами за колани всяка година"

14-месечният брак на Бритни Спиърс и Сам Асгари приключи

Казахме го и пак повтаряме - 2023 е годината на звездните раздели
 

Celebrities преди 8 месеца

Ех, някак си ни се иска по-често да споменаваме за щастливи събития в живота на известните, но 2023 ни изпитва и ни носи поредната раздяла. Питате се кои са предишните? Може да ги намерите тук, тук или тук. Този път обаче говорим за Бритни Спиърс и Сам Асгари. Според близки на поп певицата и съпругът ѝ, фитнес експерт, те много се обичат, но и много често спорят по фундаментални въпроси.

Налице са, разбира се, и по-пикантни слухове, според които Бритни е изневерила на Сам, след което той е решил да подаде документи за развод. Тези твърдения обаче са по-скоро в рамките на размишленията на недоброжелателите на Бритни (вижте още: Бритни Спиърс, 37 - къса рокля, младо гадже, годежен пръстен).

Припомняме, че двойката се запозна през октомври 2016 година на снимачната площадка на видеоклипа на Спиърс "Slumber Party". Година по-късно двамата потвърдиха връзката си чрез публикация в Instagram. Сватбата се състоя през 2022, но бракът просъществува едва 14 месеца (вижте още: Приказната булка Бритни Спиърс избра Versace за големия ден).

Животът на Бритни никога не е бил лек, особено като се има предвид, че през последните близо 13 години, Спиърс беше под съдебното попечителство на баща си Джейми. Певицата твърди, че през този период е била лишена от основни човешки права, нямала е достъп до парите си и е била принудена да приема силни лекарства (Wait... What? Бритни Спиърс отново гола).

През октомври ще се появят мемоарите на певицата, не смеем да си помислим какво ли ни чака между кориците. Красивата Бритни има, меко казано, бурен живот. Искрено се надяваме да й върви повече.  

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.