Следва

Чаровната сватба в унгарската провинция: Барбара Палвин се омъжи за Дилън Спраус в рокля на Vivienne Westwood

Проблеми в рая: Ариана Гранде и Далтън Гомес се развеждат

2023 е годината на разводите и разделите

Celebrities преди 9 месеца

Очевидно нещо се случва в света на известните - първо София Вергара и Джо Манганиело обявиха развода си, а сега се носят слухове, че и отношенията между Ариана Гранде и Далтън Гомес се разпадат.

Според източник на TMZ, двойката неуспешно се е опитвала да пренесе връзката си в пост-ковид света, след като се е запозна в разгара на пандемията през 2020 г. и си каза заветното “ДА!” в дома на Ариана в Лос Анджелис през 2021 година (вижте още: Ариана Гранде се омъжи тайно в Vera Wang, ето и снимките).

Когато пандемичните ограничения отпаднали, различията им станали тревожно очевидни. Далтън не бил свикнал с известността и натоварения график на Ариана и не разбирал, защо трябва да обикалят Лос Анджелис с охрана, нещо, което е задължително за певицата.

Преместването на Ариана в Англия за снимките на мюзикъла “Wicked” допълнително изострило вече появилите се проблеми, което довело до окончателната раздяла през май тази година.

Слуховете за предстоящия развод се засилиха след като Ариана присъства на Уимбълдън през изминалия уикенд и беше забелязана без годежния си пръстен (вижте още: Ариана Гранде и нейният "7 Rings").

Единствената ни утеха около всички тези звездни раздели е новината за чаровната и тайна сватба на Барбара Палвин и Дилън Спраус, прекрасните снимки от която може да видите - ТУК.

More from View Sofia

Taste Sofia: Starbucks, since 1971

Food преди 2 години

Taste Sofia - една поредица за фини летни удоволствия, изпълнени с топла сетивност. Изживени на най-добрите места в града, в които вкусът е издигнат на пиедестал, стандартът е най-високият възможен, а радостта от живота - гарантирана. Те са Местата, в които София се среща, говори си, съпреживява и става все по-неотделима част от света. С неговото безкрайно разнообразие, с неговите фантастични възможности и с усещането за нов живот. Сладък, солен, ароматен, здравословен, енергизиращ, пристрастяващ...  

Британските музеи и библиотеки ще подслоняват хора, които не могат да плащат сметките си през зимата

All About Life преди 1 година

Британските библиотеки и музеи се подготвят да бъдат топло убежище за хората, които не могат да си позволят да отопляват домовете си през студените зимни месеци, пише вестник "Обзървър", цитиран от БНР.  

More Celebrities