Следва

Go hard or go home! Страхотна Никол Кидман за Perfect

Британските музеи и библиотеки ще подслоняват хора, които не могат да плащат сметките си през зимата

Британските библиотеки и музеи се подготвят да бъдат топло убежище за хората, които не могат да си позволят да отопляват домовете си през студените зимни месеци, пише вестник "Обзървър", цитиран от БНР.

 

All About Life преди 1 година

Британските министри бяха призовани да осигурят спешно финансиране за обществените сгради, така че те да могат да се справят с очакваните големи потоци от посетители през най-студените месеци. Библиотеките и музеите ще бъдат част от мрежа от сгради в цялата страна, които ще осигурят топъл подслон, така че да се намали броят на жертвите в резултат на мразовитите условия през зимните месеци.

Призивът за подкрепа от правителството, за да се гарантира, че вратите на обществените сгради ще останат отворени, идва след като организации във Великобритания се сблъскват с невероятното високите сметки за енергия. Група, представляваща домове за социални грижи, е информирал "Обзървър", че годишните й енергийни сметки са скочили от 1,5 милиона паунда на 7,7 милиона.

"Обзървър" цитира Алистър Браун от Асоциацията на музеите, че те разчитат на помощта на правителството, за да не се наложи да съкращават работното си време. А от организацията, която отговаря за библиотеките в лондонския квартал Гринуич съобщиха, че вече са похарчени хиляди за допълнителни места в очакване на повече посетители през зимата. 

More All About Life

Мхм, Micro-cheating и какво е това

All About Life преди 2 седмици

Откакто започнахме сегашната си връзки, с гордост можем да кажем, че не сме преживявали лично феномена „микро-изневяра“. Какво означава това? Къде вирее? И всичко ли е само… BS (bullshit)? Следва пълното обяснение на термина по-долу.