Следва

Меган Маркъл и принц Хари решиха да "живеят отделно" на фона на финансови проблеми

Чаровната сватба в унгарската провинция: Барбара Палвин се омъжи за Дилън Спраус в рокля на Vivienne Westwood

Много красиви и много щастливи

Celebrities преди 9 месеца

След като се научихме, че Барбара и Дилън тайно са си казали “ДА!”, нямахме търпение да се насладим на снимките от специалния ден на новото звездно семейство. Те споделят подробностите около церемонията, както и няколко чаровни кадъра пред Vogue.

Моделът Барбара Палвин-Спраус и актьорът Дилън Спраус са организирали очарователната си сватба тази събота, 15 юли, в родната на Барбара Унгария, в имението на родителите ѝ. Но това не е единственото тържество, което младоженците планират - те имат идеята да отпразнуват с по-голяма сватба в Калифорния през есента.

"Този уикенд трябваше да бъде интимно събитие", казва Барбара за Vogue. "Но в крайна сметка имахме 115 гости, защото има много хора, на които държим, и искахме всички те да бъдат там."

Историята на Барбара и Дилън е изключително сладка и доста нетипична - те се срещат за първи път преди около шест години, когато тя го предрежда на опашка пред входа на събитие. Когато Дилън я порицава за лошото поведение, тя му отговаря: "Какво си ти - продавач на хотдог?" Последвали няколко шеговити реплики и макар че не били разменени телефонни номера, любопитството на Дилън било разпалено.

След събитието, Дилън пише на Барбара в Instagram, но без резултат, тъй като тя го оставя на seen през следващите шест месеца. В крайна сметка моделът се поддава на чара му и отговаря. Три месеца по-късно Барбара лети до Китай, за да се види с Дилън, който по това време е на снимачната площадка, и да отидат на първата им среща.

През януари 2019 те вече живеят заедно, а през септември миналата година двойката се сгодява, докато е на къмпинг с приятели в Калифорния.

По повод организацията на щастливия ден, Дилън споделя: "Казаха ми, че единствената ми работа е да се появя и да кажа правилното име."

За разлика от съпруга си обаче, Барбара внимателно обмисля всеки аспект на сватбения ден, включително и сватбения си гардероб, като иска да облече нещо непреходно и класическо за церемонията. Като отправна точка ѝ служи Vivienne Westwood и в крайна сметка тя се спира на изключителна рокля без презрамки от британската модна къща. Бижутата за деня са от Tiffany & Co. и перфектно допълват цялостната визия.

Барбара избира още един забележителен тоалет от Philosophy di Lorenzo Serafini, с който да може да може да се развихри на дансинга.

"Има и една унгарска традиция, според която след полунощ трябва да се носи червена рокля”, обяснява булката. Тук изборът на унгарски дизайнер е задължителен и Барбара споделя, че модната къща Mero са създали роклята на нейните мечти - секси, сладка, но и удобна.

Госпожа Спраус планира всичките си визии, като ги съчетава с обувки от Jimmy Choo, специално изработени за случая. Щастливата младоженка издава на Vogue и един ултра сладък детайл, който без съмнение бихме заимствали - всички обувки за сватбата са персонализирани с "D Heart B" на едната подметка и датата на сватбата на другата.

Двойката разменя обетите си в църквата в Албертирса, където родителите на Барбара са се оженили преди 34 години. Църковната служба е последвана от гражданска церемония, която се провежда на малък остров в рамките на имота на родителите на Барбара. "Беше красив момент, който никога няма да забравим.", споделя булката.

"Бяхме изпълнени с вълнение!" добавя Дилън. "Тъй като вече бяхме приключили с церемонията в църквата, бяхме малко по-спокойни за втората част. Преди да тръгнем по пътеката към олтара, бяхме нервни, но веднага щом се погледнахме, просто започнахме да се смеем и това успокои нервите ни. Разбира се, и двамата накрая се разплакахме."

"Ще ми трябва известно време, за да свикна да ме наричат госпожа Спраус", шегува се Барбара. " Радваме се, че ще се върнем в Лос Анджелис при домашните си любимци и ще си починем малко - преди да започнем да планираме американската си сватба.", завършва симпатично Барбара Палвин-Спраус.

More from View Sofia

Големите любовни истории: моделът на Vogue Уенда Паркинсън и прочутият Норман, влюбен до полуда

Celebrities преди 10 месеца

След смъртта на Норман Паркинсън преди повече от 30 години в Малайзия, когато е на 76, от печат излизат няколко книги, посветени на него, наред с множество статии в списания и вестници. Той е и ще остане изключително значима фигура в историята на модната фотография  

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица, в памет на Робин Уилямс

Celebrities преди 1 година

Зад себе си той остави блестящо изиграни роли, които неведнъж са ни карали да плачем и да се смеем, заразителен свеж хумор, който ще помним дълго в живота си и огромна доза мъдрост, част от която днес споделяме днес...

More Celebrities