Следва

FODMAP: подробно ръководство за начинаещи

Фарел Уилямс пред GQ: "Не съм в Louis Vuitton, за да правя едни и същи катарами за колани всяка година"

Чисто новият творчески директор на мъжката линия на Louis Vuitton разказа за ролята си в модната къща 

Celebrities преди 8 месеца

През юни представихме първия моден опит на Фарел Уилямс за мъжката линия на LV по време на Седмицата на модата в Париж. Моментът бе подчертан от впечатляващото присъствие на звездните гости, сред които Риана - лицето на линията, A$AP Rocky, Бионсе, Ким Кардашян, Тина Кунаки и Наталия Водянова (вижте още: Клинове и пижами: кой какво облече на ревюто на Louis Vuitton).

Но наред с важната си роля в Louis Vuitton, Фарел Уилямс намира време и за развитието на своята собствена линия за грижа за кожата плюс ресторант, хотел, сътрудничество с Adidas и последния придобит актив на LVMH - Tiffany & Co. Музикантът не забравя и за своята артистична кариера и редовно се изявява на различни музикални фестивали.

Фарел си спомня, че назначението му за творчески директор на Louis Vuitton е било изненада за него (за нас - още повече). Уилямс зае поста след като предшественикът му, Върджил Абло, почина през 2021 г. Именно на него Фарел посвети първото си шоу в Париж.

"Попитаха ме: "Приемаш ли тази позиция?", а аз седях и си мислех: "Какво? Никога не съм си представял, че това бих могъл да съм аз", спомня си Уилямс разговора с Александър Арно от LVMH, модният конгломерат, който включва и Louis Vuitton.

Всъщност, първото сътрудничество между Фарел и Louis Vuitton е от преди около 20 години, когато творчески директор на марката е Марк Джейкъбс. Именно той се обажда на Уилямс, за да лансират съвместна линия слънчеви очила.

"Той променяше парадигмата", казва Фарел за работата с Джейкъбс. "По онова време музикантите рядко бяха канени да участват в рекламни кампании, особено чернокожите музиканти. Марк беше първият, който направи това възможно, и сега можете да го видите навсякъде".

Уилямс вярва, че назначението му не е само за да увеличи продажбите на марката. Той заявява, че LVMH има желание да обедини културата и лукса, както и почитателите на модата и изкуството. "Това е ръст на вкуса, ръст в надхвърлянето на стандартите. Парите следват това. Няма да правим нещо само за да печелим пари, иначе просто ще продължим да правим едни и същи катарами за колани. Не за това съм дошъл тук."

Дебютът на Фарел Уилямс определено очарова всички. Творческият директор се е насочил в правилната посока, очакваме слудващите му идеи на подиума с нетърпение.  

More from View Sofia

15 години Филип Морис България, 15 стажанта: Мариана Арсова, усмивка за реклама

All About Life преди 2 години

Филип Морис България, вдъхновяващата, социално отговорна и устойчива компания – отличена като „Top Employer" през последните 5 години, да пишеш за която е чудесно усещане, а да работиш там – още по-голямо удоволствие, е на българския пазар, от 15 слънчеви обиколки. За 15 млади български студенти това е истински празник, тъй като компанията решава да отбележи повода като им даде шанс за старт в кариерата след една предизвикателна година. За лятната стажантската програма на Филип Морис България ви разказваме, запознавайки ви с 4 млади стажанта-усмивки, като започваме с:

Да вкусиш България… на другия край на света

Food преди 11 месеца

Какъв вкус има българската шкембе чорба на другия край на света? Как се готви с вода от ледник? Може ли да се създаде ново ястие заради особеностите на климата? Всички тези въпроси се породиха у нас преди срещата ни с готвача на българската мисия на Антарктида

More Celebrities