Следва

„Момичето със златните крака“: Лорън Васер на върха на модата след ампутация

Риана и A$AP Rocky гости на Фарел Уилямс и дебюта му в Louis Vuitton

Вчера в Париж се състоя най-очакваното събитие от Седмицата на мъжката мода - ревюто на дебютната колекция на Фарел Уилямс за Louis Vuitton

Celebrities преди 1 година

Най-коментираните гости на събитието бяха A$AP Rocky и Риана, която дни по-рано откри кампанията на мъжката линия LV.

По традиция 35-годишната Риана се издокара старателно, за да подчертае бременността си и да покаже на всички заобленото си коремче (Вижте още: "Гардеробът на младата майка според Риана: кожа, корсет, стилето"). В случая имаме къс топ и широк гащеризон с ниско открехната талия плюс грамадна шапка и десетки бижута, всичко в синята гама, с изключение на чантата LV в кафяво.

Двойката закъсня за шоуто, така че трябваше да си проправи път към местата си на първия ред. И двамата носят деним от новата колекция на LV. Решението на Риана да накачи точно тези бижута по себе си се обсъжда широко в мрежата - на шията на певицата виси черен чокър-часовник Jacob & Co с диаманти в платинена кутия за 700 000 долара.

След шоуто Риана и A$AP Rocky се забавляваха на партито и не скриха чувствата си един към друг. Рапърът прегърна и целуна певицата, а също и по всякакъв възможен начин я защити от прекомерния интерес на околните, редом да якия бодигард отзад. 

Припомняме, че двойката очаква второто си дете. През пролетта на 2022 г. Риана роди син, кръстен на основателя на Wu-Tang RZA. Мрежата редовно обсъжда възможния годеж на звездите, които са заедно от три години, но те не потвърждават тази информация.

More Celebrities

ЧРД 90, Джорджо Армани! Модата никога нямаше да е същата без този мъж

Celebrities преди 1 ден

Серия от кадри, маркиращи историята на модата и един от нейните големи герои, от самото начало до днес. Армани е роден на днешния ден преди точно 90 години в Пиаченца. Белокос, достолепен и все така гениален, пожелаваме здраве и проследяваме изключителния му живот в култови снимки.