Следва

Fendi Menswear Spring 2024

Много бременната Риана е звездата в новата МЪЖКА кампания на Louis Vuitton

Творческият директор на марката, Фарел Уилямс, загатва какво можем да  очакваме от работата му

All fashion преди 10 месеца

По-рано тази година стана ясно, че Фарел Уилямс е новият творчески директор на линията мъжко облекло на Louis Vuitton. Само няколко дни ни делят от официалния му дебют на модния подиум, съответно Уилямс не пропуска да ни държи в напрежение за това, което ни чака след присъединяването му към луксозния бранд (вижте още: Louis Vuitton Pre-Fall 2023 - тийзърът за шоуто в Сеул и няколко кадъра).

В профила си в Instagram маестро Фарел сподели снимка, на която стои пред билборда за първата си кампания за френската модна къща в Париж, а изненадата е, че в кампанията се включва не кой да е, а неговата дългогодишна колежка Риана.Облечена в черна кожена риза, частично разкопчана, разкривайки наедрялото ѝ коремче, визията на певицата се допълва от няколко разноцветни чанти на Louis Vuitton в класически силуети, еднакво обичани и от дамите, и от господата.

Под поста Фарел написа "LOUIS VUITTON MEN Spring-Summer 2024", подготвяйки ни за пускането на първата му колекция с марката на 20 юни по време на Седмицата на мъжката мода в Милано. Изпълнителят е първият постоянен ръководител на мъжкото облекло, след като Върджил Абло почина през ноември 2021 година (вижте още: Louis Vuitton, Spring 2023, Menswear - In Memoriam Върджил Абло).

На 14 февруари Louis Vuitton потвърди новината, че Фарел е техният новоназначен дизайнер, като председателят и главен изпълнителен директор на марката Пиетро Бекари заяви: "Радвам се да приветствам Фарел обратно у дома, след сътрудничеството ни през 2004 и 2008 г. за Louis Vuitton, като наш нов творчески директор на мъжката линия. Неговата визия отвъд модата несъмнено ще поведе Louis Vuitton към нова и много вълнуваща глава."

Ами, точно така се очертава... пожелаваме успех! 

More All fashion