Следва

Лавандуловият нюанс в перфектния си прочит: Кралица Летисия в Кадис

Хубавото момче на мама Парис се показа в нежна фотосесия

Парис Хилтън сподели нови кадри със сина си Финикс, който се роди благодарение на сурогатна майка в края на януари тази година. Звездата публикува серия от снимки в своя Instagram

Celebrities преди 1 година

„С цялото си сърце“, подписа Парис снимка, на която позира със сина си, гушнала го до себе си.

41-годишната звезда винаги е казвала, че мечтае да има деца. По съвет на Ким Кардашян Парис замрази яйцеклетките си през 2020 г., а три години по-късно се роди Феникс. Бащата на детето е Картър Реум, предприемач от Чикаго и дългогодишен приятел на семейство Хилтън. Влюбените се ожениха през ноември 2021 г. след година връзка и започнаха да планират деца почти веднага.

"Винаги съм мечтала да стана майка и съм толкова щастлива, че Картър и аз се намерихме. Толкова сме щастливи да създадем нашето семейство заедно и сърцата ни се късат от любов към нашето бебе", каза Парис пред People.

Феликс е роден с помощта на сурогатна майка, но самата Хилтън също е била бременна веднъж. На 20 години тя случайно разбира, че чака дете, но не е готова да отглежда деца и прави аборт. Звездата призна това в интервю за списание Glamour месец след раждането на сина си.

Сега двойката отглежда първото си дете, което вече е на три месеца и мечтае за дъщеря. Хилтън реши, че отново ще използва услугите на сурогатна майка, тъй като се страхува да ражда сама, приравнявайки раждането на дете със смърт.


Парис Хилтън и Картър Реум


4 сватбени рокли, няколко дни празненство... подробностите и сватбените снимки на Парис Хилтън


"Когато снимах The Simple Life, бях в стаята, където една жена раждаше, и това ме травмира много. Наистина искам семейство, но самият процес ме плаши. Страхувам се повече от смъртта и раждането всичко на света".

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.