Чудото на живота: Парис Хилтън стана майка за първи път

Чудото на живота: Парис Хилтън стана майка за първи път

Парис Хилтън и нейният съпруг Картър Реум станаха родители за първи път: it's a boy!

Малка изненада в селебрити наратива: за последно видяхме и чухме нещо "голямо" за най-известната блондинка в света през септември миналата година на подиума Versace Spring 2023. Човек се завърти, това-онова, и се появи ново звездно бебе. Новината съобщи самата тя в Instagram, публикувайки традиционната композиция, на която държи бебето за ръка. "Не мога да опиша с думи колко си обичан“, е описанието.

Детето е родено от сурогатна майка. "Винаги съм искала да бъда майка и съм толкова щастлива, че Картър и аз се намерихме“, казва 41-годишната Парис Хилтън пред People . "Ние сме супер развълнувани да създадем свое семейство заедно и сърцата ни вече бият за нашето бебе."

Припомняме, светската личност и икона на 2000-те Парис Хилтън, дъщеря на милиардера Ричард Хилтън, и бизнесменът Картър Реум се ожениха през 2021 г. след три години връзка. Церемонията се състоя в имението на покойния дядо на булката в Бел Еър, сватбата се отпразнува няколко дни. Това е първи брак за Хилтън, развиващ се по най-естествения начин - честито! 

Преди няколко години Парис Хилтън призна, че мечтае за деца, и каза, че ще се заеме с този въпрос веднага след сватбата. През 2020 г. тя разкри, че е замразила яйцеклетките си по примера на бившата си асистентка Ким Кардашиян. Хилтън също призна, че мечтае за близнаци: момче и момиче.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.