Следва

She's back: Бела Хадид се върна на сцената след петмесечна битка с лаймската болест

Повдигаме завесата: детайлите около предстоящия филм на принц Хари и Меган Маркъл

Този път проектът не е свързан с кралското семейство

Celebrities преди 8 месеца

Издателството Penguin Random House потвърди, че продуцентската компания на херцога и херцогинята на Съсекс, Archewell, е придобила правата върху бестселъра на New York Times - “Meet Me at the Lake”. Оказва се, че Хари и Меган планират да екранизират книгата, като си партнират за това с Netflix.

Що се отнася до сюжета, ще ви го преразкажем накратко, за да запазим елемента на изненада, когато филмът се появи. “Meet Me at the Lake” проследява любовната история на Уил и Фърн, които се срещат и бързо след това се влюбват един в друг. Когато се уговарят да се срещнат година по-късно обаче, Уил не се появява, оставяйки Фърн с разбито сърце. И все пак десет години по-късно тя осъзнава, че това далеч не е техният край.

"Толкова съм развълнувана, че ще работя с Netflix и Archewell, за да пренесем “Meet Me at the Lake” на екран", споделя авторката на книгата Карли Форчън пред Vogue.

Може би се питате каква е връзката между любовната история в книгата и тази между Хари и Меган. Всъщност романът се докосва до няколко теми, които отразяват живота на двойката. Един от героите, например, се бори със загубата на родител в автомобилна катастрофа, което води до неизбежни сравнения с трагичната смърт на принцеса Даяна. Има и сюжетна линия, засягаща трудностите след раждане, за които Маркъл говори открито по време на интервюто си с Опра Уинфри (вижте и ЧРД, Меган Маркъл, с 42 много малко известни факти от бурния й живот).

Историята се допълва и от мястото на действието - Торонто и околностите му, където Маркъл живее по време на снимките на сериала "Костюмари".

Новината за филма идва в ключов момент за Хари и Меган, които напоследък се сблъскват с критики заради медийните си проекти или по-скоро липсата на такива. През юни, Spotify и Archwell обявиха, че прекратяват общата си работа, след като двойката успя да продуцира само един сезон на подкаста (вижте още: Тейлър Суифт отказа участие в подкаста на Меган Маркъл).

Изглежда обаче, че звездното семейство е готово да направи нов продуцентски опит. Е, ще следим развитието около филма и се надяваме, че на Хари и Меган ще им се получи този път. 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.