Ваканцията на известните: рошава и сладка Сара Джесика Паркър, отново в черен цял

Ваканцията на известните: рошава и сладка Сара Джесика Паркър, отново в черен цял

Сара Джесика Паркър и съпругът й Матю Бродерик попаднаха в обективите на папараците, докато релаксираха на плажа в Хамптънс, който се намира близо до Ню Йорк.

 

 

Звездата от „Сексът и градът“ избра черен бански костюм Malia Mills за 445 долара за почивката си на плажа.

По-рано в интервю за списание In Style 57-годишната актриса говори за отношението на обществото към остаряването и призна, че това не я притеснява (четете още: "Какво да направя? Да спра да остарявам? Или направо да изчезна?”: Сара Джесика Паркър отговори на хейта).

Не мисля за остаряването. Трябва ли да се тревожа за това, поради факта, че си изкарвам прехраната с кино? Защото другите хора изглежда искат да мисля за това, сподели тя. 

Ваканцията на известните: Сара Джесика Паркър, или как ни се иска да изглеждаме на 55

Не се притеснявам от тези неща и не мисля, че съм по-добра от другите. Мисля, че всъщност имаме основателна причина да се тревожим от факта, че на нас, жените, и на физическите ни промени, се обръща твърде много внимание. Обърква ме, че не говорим така за мъжете. Странно е, че все още сме толкова открито сексистки по тези неща (четете още: Рокля-сако за пролет 2022: Сара Джесика Паркър демонстрира прекрасно как).

Иначе, вечно свежата Сара Джесика Паркър и любимият й Матю Бродерик са заедно повече от 30 години. Двойката има три деца: син Джеймс и дъщери Марион и Табита. Децата на двойката наскоро присъстваха на премиерата на The Plaza Suite на Нийл Саймън, комедийна продукция, в която играе и майка им (четете още: Сара Джесика Паркър показа децата за пръв път от много време насам).


Сара Джесика Паркър в The Plaza Suite

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.