Следва

Кой на какво се направи за Хелоуин - Кендал, Синди, Ким, Меган и другите

Ким Кардашян е Mystique от X-Men за Хелоуин

Marvel е положението

Celebrities преди 1 година

Всеки Хелоуин Ким Кардашян смазва наред с костюма си – виждали сме като Карол Баскин, виждали сме я и като секси „каубой“ – но тази година тя надмина дори себе си, а феновете на секундата обявиха последния й тоалет за най-доброто от Ким досега.

Ким представи костюма си за Хелоуин 2022 с видео в Twitter - в краткия клип виждаме основателката на SKIMS напълно неузнаваема под маската на злодея от X-Men на Marvel Мистик. За трансформацията Ким носи прилепнал син латексов костюм с текстурирани люспи, бюстие, ръкави с ръкавици и жестоки ботуши на 12-сантиметров ток. Цялото й лице е боядисано в същия ярък нюанс като синьото й боди, а злодейския вид приключват жълти контактни лещи и зализана назад червена коса.

„Хей, Марвел“, написа Ким към видеото, на което позира от всички ъгли, облечена в ефектното и със сигурност много скъпо "нещо" за Хелоуин. 

Костюмът се оказа удар в десятката - веднага заваляха сърдечни предложения от последователи на красавицата именно тя да е главната героиня в следващия филм на Marvel. „Дайте й ролята на X-Men възможно най-скоро“, написа коментиращ, а друг тагна развлекателната компания, заявявайки „направете така, че да се случи“. Трети чистосърдечно добави: „Прекрасно!“.

Наред с фурора с костюма на Ким феновете получиха шанса да видят и маскировъчните костюми на децата Кардашян-Уест, отново в Instagram. Облечени като „поп-икони“, всяко дете се оказа превъплатено в образа на популярен музикант от 90-те. Норт беше Алия в изрязан топ на Tommy Hilfiger и широки дънки, докато по-малката й сестра Чикаго канализира Шаде в тотален деним. Що се отнася до момчетата, Сейнт бе Снуп Дог в сива карирана риза и с плитки, а 3-годишният Псалм - досущ рапъра Изи-И.

More Celebrities