Следва

Халтер в светли тонове - Меган усилено работи за собствен почерк в стила

Божествена: лавандуловата Тилда Суинтън във Венеция

Точно във фокуса на новата хит-комбинация - лавандула + жълто

 

Celebrities преди 1 година

Нищо по-стилно от Тилда Суинтън, нали? Съвършената 61-годишната актриса беляза пореден моден триумф в съпътстващата си кариера на икона на червения килим. На 79-ия филмов фестивал във Ванеция, който се провежда в момента, Тилда се появи на премиерата на арт-хаус филма на ужасите Eternal Daughter, в който играе едновременно две главни роли. По повода, ефектната шотландка се появи в един от най-модерните цветове на сезона - нежно лавандулово лилаво и с нов перчем, патешко жълт, който, абсолютно неочаквано, й стои вълшебно (пак така прекрасно й стоеше светло ръждивочервеното преди точно две години, пак във Венеция, припомняме ТУК). Наистина, палавите кичури, боядисани в екстравагантен жълто-неонов цвят, удивително приятно кореспондират на лавандуловия нюанс на пайетената й вечерна рокля.

Актрисата по принцип не се страхува от ярки цветове и необичайни комбинации. Вероятно за това си има и дизайнер любимец, който в последните поне десетина години константно я облича, всеки път - ефектно, стилно, леко извънземно и абсолютно в неин стил. Става дума за французина, роден в Колумбия, Хайдер Акерман, който, шиейки основно вечерни скъпи облекла, обичайно блясва покрай мадам Суинтън именно на тържествени мероприятия като този и други подобни много престижни арт фестивали (Помним по-рано през годината какъв фурор предизвика актрисата в Кан, отново в Акерман). 

И този път на дуета Хайдер - Тилда много им се е получило. Ефектната комбинация от пастел и неон, елегантната искряща права рокля с пайети и мини шлейф и подходящи лавандулови обувки правят Суинтън да изглежда (за кой ли път наистина) като много красиво извънземно. Безупречен имидж и нашето "браво" за стилистите и за нея (четете още: Тилда Суинтън, кралице на бижутата, ЧРД 61! ). 

 

More Celebrities

ЧРД 90, Джорджо Армани! Модата никога нямаше да е същата без този мъж

Celebrities преди 2 дни

Серия от кадри, маркиращи историята на модата и един от нейните големи герои, от самото начало до днес. Армани е роден на днешния ден преди точно 90 години в Пиаченца. Белокос, достолепен и все така гениален, пожелаваме здраве и проследяваме изключителния му живот в култови снимки.