Следва

Обичам секса с възрастни мъже: етимология на привличането

77-ят Фестивал във Венеция: Филмовите звезди в първата тържествена вечер

"Златен Лъв" за Тилда Суинтън.

Celebrities преди 3 години

Както писахме, емблематичният филмов фестивал във Венеция стартира 77-мото си издание вчера, с което стана първото голямо артистично публично събитие след Covid.


Кейт Бланшет и Алберто Барбера (Директор на Фестивала във Венеция)

Първите звезди-гости на фестивала вече пристъпиха по червения килим на форума, като в интерес на истината почти не им личи, че ситуацията граничи с аномалия.

Предвид факта, че фестивалът в Кан бе отложен, награждаването с Оскар-също, престижният Венециянски фестивал е в момента събитийният шедьовър на Италия и света. Той освен това е и една "тренировка на сухо" за бъдещето на фестивалите и кинематографията въобще. Затова и целият свят е обърнал погледите си натам. Във вечерта на откриването видяхме изключително елегантната Кейт Бланшет, наред с вълшебната както винаги Тилда Суинтън, която в откриващата вечер взе "Златен Лъв" за цялостно творчество.


We love: Тилда Суинтън неблондинка



Тилда Суинтън

Водеща на церемониите в рамките на феста ще е Анна Фолиета, както я наричат на Апенините - "Майчицата на фестивала". Тя бе и която отряза лентата снощи.


Анна Фолиета

Да се насладим заедно на звездите от снощи с този така нетипичен фестивален септември >>>


Кейт Бланшет в Armani Prive


Тилда Суинтън


Тейлър Хил


Роберта Армани


Алис Уодингтън


Джулия Розмарини и Алесандро Барбера


Свева Алвити


Гая Трусарди


Лоте Вербек


Антъни Делон и Свева Алвити


Виола Аривабене


Тициана Рока

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.