We love: Тилда Суинтън неблондинка

We love: Тилда Суинтън неблондинка

Знаем я като платинена блондинка, което супер много й отива, само че вече не е.

Тилда Суинтън, този артистичен и човешки хамелеон, неочаквано вероятно за мнозина, смени цвета на косата си и вече не е руса, а рижа. Абсолютно съвършена и в новия си вид, актрисата се появи така в Маракеш, където се провежда международния кинофестивал, чието жури оглавява.

Мраморният тен на лицето на госпожа Сиунтън, 59, блести в комбинация с червеникавия оттенък на късата прическа, като синхронът е допълнително подчертан, повече от майсторски, с избраната дреха, а именно нежнорозов костюм от нейния дизайн-любимец Хайдер Акерман. Самият дизайнер естествено също не се удържа и написа в Instagram, че "президентът носи розово".

Ансамбълът се допълва от велурени червени обувки на ток и изключително лаконичният, отново в стила на звездата, грим, състоящ се само от пудра, лек руж и доматено червило.

Тъй като Тилда е всеобщ любимец, в мрежите текат препирни дали рижото върху главата й е грешка или не. Ние смятаме, че на тази жена наистина й отива всичко и я харесваме много в новото амплоа, нищо, че и руса е прекрасна.

Междувременно не е лошо да си припомним, че Суинтън е извънредно ангажирана актриса и непрестанно влиза от образ в образ на екрана, като смеем да допуснем, че и тук има роля някоя нова роля. Иначе британката доста често се е появявала рижа и преди, като в галерията горе>>> са най-известните й превъплъщения в огнен оттенък дотук.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia