Следва

Дейвид Бекъм по дупе! Вики се похвали с прелестите на любимия

"Разбира се, че ходя на психолог!": Зендая е корица британския Vogue за октомври 2021

С много Bvlgari! 

Celebrities преди 2 години

Момичето, в което всеки е влюбен, Зендая, или другото име на 12-годишна холивудска кариера, 15 телвизионни и филмови роли, 104 милиона последователя в Инстаграм, 10/10 уличен стил и 100/10 event wear моменти, десетки рекламни кампании (припомняме ТУК и ТУК), страхотни крака, феноменална външност въобще, топла душа, красиви амбиции - е октомврийската корица на британския Vogue. 

В custom Valentino и Bvlgari бижута

Скромните по брой, не и по внушение, кадри са придружени от история, обхващаща живота на актрисата от нейната камбанария днес, основни точки са:

- Психичното здраве - "Разбира се, че ходя на терапии," споделя уверено тя. "Искам да кажа на всеки, който е във финансовото състояние да посещава психолог, да го прави. Мисля, че това е красиво нещо. Няма нищо лошо да работиш върху себе си и да се занимаваш с тези важни неща с човек, който може да ти помогне, който може да говори с теб и не ти е майка ти или какъвто и да било близък човек. Някой, който няма пристрастия.“

- Желанието й да бъде филмов режисьор - "Ако някога наистина стана режисьор, знам, че главните роли на моите филми винаги ще бъдат дадени на чернокожи жени. Трябва да побързам и да разбера как да стана ш**** режисьор, човече. Опитвам се, уча се всеки ден, наистина. Има толкова много неща, които искам да направя..."

- Началото на кариерата й, Disney ситкома "Shake It Up" и отказът да се целуне за пръв път с момче пред камерата -"Спомням си, че бях на сета на "Shake It Up" и си казах: "Няма да направя това. Ще го целуна по бузата, защото още не съм се целувала, а не искам първата ми целувка да бъде пред камера.''

В чизми Saint Laurent и бижута Bvlgari

Наистина много я харесваме, стиловата й афера с Bvlgari, също, както за корицата тук, така и на Червения килим на Фестивала във Венеция... На 25 искаме да сме като нея! 

More Celebrities

Не е нужно да си луд, но помага да си стилен: Кание и Бианка Ченсори в Маями

Celebrities преди 1 час

В Маями се провежда панаирът за съвременно изкуство Art Basel, който посетиха Шон Пен с новата си приятелка Натали Кели, милиардерът Джеф Безос с годеницата Лорън Санчес, и, разбира се, Кание Уест и Бианка Ченсори. Последните двама мигновено залепиха за себе си всички околни погледи, както отбеляза и Daily Mail.