Следва

We love: Irina Shayken not Stirred!

HUAWEI Mate 50 Pro печели най-високия в историята рейтинг за смартфон камера на DXOMARK

С уникална 50MP Ultra Aperture Camera с първата в света механично регулируема в 10 стъпки бленда, започвайки от f/1.4, отлична производителност и вече най-високо в класацията на DXOMARK – HUAWEI Mate 50 Pro с впечатляващия рейтинг 149 е новият крал на смартфон фотографията.

All About Life преди 1 година

Най-новият флагман на Huawei – Mate 50 Pro, премина през тестовете и оценката на водещата в света фотографска лаборатория DXOMARK с отвяващ конкуренцията резултат, получен благодарение на цялостната му производителност и иновативни фотографски функции.

Първото място в DXOMARK отново е на HUAWEI

Новата класация на DXOMARK ясно показва, че водещата институция за оценка на фотографска техника отрежда на новия Mate 50 Pro мястото на смартфона с най-добра мобилна камера на пазара в момента. Флагманът на Huawei идва с мощна 50MP Ultra Aperture Camera и първата в света 10-степенна механично регулируема бленда, която интегрира ключови иновации в оптичната система, механичната структура и технологиите за генериране и обработка на изображенията. Тази Ultra Aperture Camera е оборудвана с f/1.4-4 променлива бленда и заедно с процесора за изображения XD Fusion Pro постига кадри с близко до качеството на заснетите с DSLR изображения.

Реномираният портал оценява високо както техническите, така и фотографските възможности на новия флагман на Huawei, като му присъжда обща оценка от 149 точки. Фотографската му оценка от 152 точки е базирана на неговата изключителна производителност. Заслужава да се отбележи, че най-високо признание получават високото качество на снимките във всякакви ситуации и изключителното му представяне при ниска осветеност. Иновативната камера система с променлива бленда е страхотна за групови портрети и снимки при слаба светлина, гласят акцентите, изведени от DXOMARK. Mate 50 Pro получава най-високите досега оценки за снимки и боке, съответно 152 и 80, и най-добро представяне при конкретните сценарии „Friends&Family” и „Lowlight“ с оценки съответно 142 и 122.

Pro във всяко отношение

Освен с мощна камера, новият Mate 50 Pro идва с отличителния графичен език на серията Mate, базиран на осева симетрия. Елегантното Clous de Paris гравиране на кръга около камерите бележи нов тип „подредена красота“, изпипана до последния детайл. Специалната версия с гръб от оранжева веган кожа идва и с "Kunlun Glass" дисплей, по-устойчив на изпускане, за което е носител на петзвезден сертификат от швейцарската SGS. Той в първият в историята смартфон с такъв сертификат, което бележи още един пробив на Huawei в науката за материалите. Новият флагман поддържа още IP68 устойчивост до 6 метра под вода, благодарение на което се справя с лекота във влажна и прашна среда. HUAWEI Mate 50 Pro е и първият смартфон с EMUI 13, предлагащ множество екстри и гладка ежедневна работа с базирана на едно докосване навигация.

Цени и наличности в България

В България в момента до 6 ноември включително можете да направите предварителна поръчка на Huawei Mate 50 Pro с оранжева веган кожа, 8 GB RAM + 512 GB ROM, в комплект с Huawei Watch GT 3 Active Edition, на препоръчителна цена от 2699 лева или със съответния абонаментен план от мобилните оператори. Черният и сребърният Huawei Mate 50 Pro (8GB + 256GB) в комплект с Huawei Watch GT 3 Active Edition се предлага до 6 неомври на препоръчителна цена 2499 лева или със съответния план от мобилните оператори. Повече информация за предварителните поръчки и участващите партньори на Huawei може да намерите тук: https://consumer.huawei.com/bg/phones/mate50-pro/

Пълната оценка на DXOMARK за смартфони можете да намерите тук.

More All About Life