Следва

Няколко часа остават до The Crown 5: кой кого играе

Новото гадже на Шер - млад секси женкар

Температурите падат и респираторните инфекции се разпространяват, което означава едно нещо – сезонът на дългия престой в постелите се завръща. Видяното снощи ни кара да мислим, че Шер е в настроение за споделени интимно есенни вечери, вижте >>> 

Celebrities преди 1 година

След като множество издания публикуваха снимки на иконата, изглеждаща уютно с музикалния продуцент Александър Едуардс, човек не може да не се чуди. И скорошната й активност в Twitter изглежда предполага, че се готви да прекара по-студените месеци заедно с новия си мъж (четете още: Нищо по-сладко от Шер и Оливие Рустейн на Balmain ревюто снощи).

Слуховете за романтичната новост започнаха, след като 76-годишната Шер беше снимана да отива на вечеря с 36-годишния Едуардс и рапъра Тайга в Крейг в Западен Холивуд миналата седмица. Вероятно просто трио от платонични приятели, ако малко след това TMZ не бе съобщило, че Едуардс е напуснал ресторанта, за да придружи Шер и има снимки на двамата, държащи се за ръце. Твърди се, че групата се е забавлявала „допълнително“ в Nice Guy след вечерята, след което Едуардс и Шер се качват заедно в кола, като Едуардс е заснет да целува ръката на Шер на задната седалка. TMZ също твърди, че това трио е „прекарало известно време заедно“ в имението на Шер в Малибу седмицата по-рано. Хммм!

След като снимките станаха вирусни, Шер потвърди романса в Twitter, като първо организира импровизирана сесия с въпроси и отговори с феновете. Когато фен отбеляза, че тя има „ново гадже...“, Шер отговори утвърдително. Други веднага я поздравиха за флирта с доста по-млад мъж, изтъквайки 40-годишната разлика във възрастта. „ЛЮБОВТА НЕ ЗНАЕ МАТЕМАТИКА, ТЯ ВИЖДА [сърце емотикони]“, отговори Шер.

Ден по-късно тя публикува много пикселизирано изображение на новия си мъж, като написа: „Александър [сърце емоджи].“ В последващ туит тя добави: „Това беше тогава, това е сега".  Честно казано, нямаме представа какво означава това, но поп иконата не спря дотук, като по същество реши да бъде домакин на Twitter AMA („попитайте ме нещо“) за любовния си живот. Шер потвърди, че тя и Едуардс са се срещнали на Седмицата на модата в Париж (вероятно през октомври), че той се отнася с нея „като с кралица“ и че „всички“ в семейството й вече са се срещнали с него.

Последно Шер беше свързвана с моториста от Hells Angels Тим Медвец, с когото се съобщаваше, че е излизала периодично, докато двамата не се разделиха през 2013 г. Преди това Едуардс пък имаше връзка с модела Амбър Роуз, с която споделя син, 2-годишния Слаш Илектрик Александър Едуардс. Миналата година Роуз публично обвини Едуардс, че й е изневерил с поне 12 различни жени. Едуардс призна обвиненията в Instagram Live: „Помислих си, по дяволите, хванаха ме, каза той. - Въпреки това обичам Роуз. Тя е най-добрата ми приятелка, майката на моя син… Но аз харесвам жените".

Не сме сигурни, че ни радва енергията на този мачо, отнесена към легендарна кралица Шер, но, както самата тя каза ясно, Шер може да се грижи за себе си.

More Celebrities