Следва

Влюбена, секси, откровена - 10 години по-късно Дженифър Лопес пак е корица на Vogue

Мис Вселена Оливия Кулпо с най-късата пола на планетата и с най-перфектните крака

МХМ - Много Хубаво Момиче! 

 

Celebrities преди 1 година

Изминаха десет години, откакто американският модел Оливия Кулпо спечели титлата Мис Вселена, но звездата все още изглежда така, сякаш е спечелила конкурса преди, да кажем, две седмици. Това доказват и многобройните й снимки по бански, които от време на време публикува в социалните си мрежи, както и обичайните разходки. Например вчера, Кулпо беше забелязана на среща със сестрите си - София и Аврора.

Оливия изглежда зашеметяващо в total look от есенно-зимната колекция на Miu Miu, която се превърна в емблематична, главно поради екстремните минита, предназначени за екстремни крака. Изборът на красивата жена е червен пуловер, облечен върху прозрачна блуза и снежнобяла плисирана пола в стил тенис, буквално с формата и дължината на препаска на бедрата - толкова къса, че краката на Culpo изглеждат просто безкрайни.

Визията е завършена с перфектно мъжко сиво палто и бели кожени ботуши с необичайни вдлъбнати токчета. И, обърнете внимание на това как Кулпо правилно поставя акцентите - червеното червило отразява точно сянката на пуловера, под който, между другото, в най-добрите традиции на наслояването на дрехи, прозира малко корем - стегнат и безупречен, както всико друго в този репортаж. 

 

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 11 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 7 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.