Шайло шофьор: щерката на А. и Б. зад волана за пръв път

Шайло шофьор: щерката на А. и Б. зад волана за пръв път

Най-голямата биологична дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит, 16-годишната Шайло, отдавна се появява на публични места сама - сега просто с возило

Папараците неведнъж са я снимали на път за уроци по танци или на шопинг. Наскоро дъщерята на известните личности направи още една крачка към независимостта - Шайло получи шофьорска книжка. Онзи ден репортерите за първи път забелязаха момичето само на пътя, отбивайки се в магазина, за да купи закуски. Припомняме, че в Съединените щати тийнейджърите могат да получат шофьорски права доста рано: в зависимост от щата допустимата възраст варира от 14 до 17 години.

В хрониката на папараците отново попадна и Анджелина Джоли. Това е втората й публична поява след новината за новия романс на Брад Пит (първата е ТУК) . Актрисата, заедно с дъщеря си Захара, беше засечена на паркинг след шопинг с покупки от Fred Segal, скъпа калифорнийска марка за търговия на дребно с дрехи и аксесоари. Магазинът на базираната в Западен Холивуд марка се намира на известния булевард Сънсет.


Анджелина Джоли с дъщеря си Захара

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.