Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 4

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 3

View Sofia Christmas GIVEAWAY is here - 2022 edition! 

All About Life преди 1 година

Отново е декември, отново остават само 22 дни до Коледа!'

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който всеки ден от 1 декември до Коледа подаряваме на вас, нашите читатели, луксозни, красиви, много спеицални и омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е тук! 

В DAY 3 жадно желаем Idole-ът на всички парфюми, изтъкан от круша, суфле от рози, червена ябълка, карамел, ванилия, пачули, креация на френския козметичен Цар, Lancome - всичко, което искаме върху кожата си през декември, за Коледа, завинаги. Le Parfum за влюбване. Le Vivre за преживяване.

Ухае на гурме... пуканки! Има хрупкава текстура с акценти на карамел... В целия парфюмен свят няма нищо по-коледно, по-сладко и по-festive от Lancôme Idôle Nectar. Той ще е на шията, китките и деклотето на една от вас, която отбележи в коментар поне двама страшни салдури, с които би споделила голяма купа коледни карамелени пуканки, и качи този пост на стори с таг @viewsofia. Победителя обявяваме утре, 4 декември, точно преди подарък #4, който е най-романтичното нещо, което можем да си причиним за Коледа!

Happy Holiday Season!

 

 

More All About Life