Следва

7 жени: рекорден брой женска енергия в Министерски съвет

Лек кралски флирт - първата официална коледна картичка на Чарлз III и тази на Картин, Принцеса на Уелс

Кралското семейство публикува традиционната коледна картичка: на снимката са крал Чарлз III и кралицата-консорт Камила Паркър-Боулс. Самостоятелен портрет по повода показа и Катрин

Celebrities преди 1 година

Снимката на кралската двойка е направена в Шотландия пет дни преди смъртта на кралица Елизабет II, която почина на 8 септември. Кралят на снимката е в светло сако, съпругата му носи тъмнозелен блейзър над бяла блуза и шапка с перо. В кадъра има настроение, близост, флирт с очите и мила и зряло спокойствие за двама - очевидно всичко това е натежало при вземането на решението кой именно кадър да се използва за истпорическата първа коледна картичка на семейството.  

По-рано през вчерашния ден и Принцесата на Уелс Катрин представи своята поздравителна снимка. Виждаме я в богато бродирана червена рокля на Needle & Thread пред симпатича коледна елха. Портретът стана анонс на тържеството в чест на Коледа, което Кейт Мидълтън ще проведе в статута си на принцеса на Уелс, който получи веднага след кончината на кралица Елизабет II през септември. 

Коледната картичка идва само дни след премиерата на противоречивата документална поредица на Хари и Меган за живота им като херцози на Съсекс. В него те разказват за началото на връзката си и ужаса от денонощното преследване на папараците, наред с останалите пикантерии.

След пускането на първите три епизода двойката беше остро критикувана в мрежата: някои от думите на Меган за монархията нараниха не само представители на кралското семейство, но и обикновените британци. Членове на парламента дори поискаха херцозите на Съсекс да бъдат лишени от титлите си. Мрежата предположи, че след излъченото ще се окаже още по-трудно за принц Хари да се помири със семейството си. Членовете на кралското семейство, както по-рано беше съобщено от вътрешни лица, не реагираха публично на пускането на сериала.  

More from View Sofia

Жената между Брин и Мъск - от обикновен адвокат до трофей за милиардери: коя е Никол Шанахан

Celebrities преди 1 година

И много богатите се развеждат. В техния случай причините са същите като при простосмъртните, но следствията варират, просто защото става дума за много, много пари. И така, милиардерът Сергей Брин се развежда със съпругата си Никол Шанахан, а ние резонно любопитстваме какво следва от това. Със сигурност Никол след раздялата ще се превърне в една от най-желаните жени на планетата. Това, съчетано с екзотичната й красота, определено е интересна тема.

„Вятърът на свободата“ или защо звездите позират все повече голи

Celebrities преди 1 година

Направи ни впечатление, че френският Vogue, отбелязвайки нарастващата тенденция звездите на Instagram активно да публикуват чисто голи свои снимки, нарича явлението „вятърът на свободата“ в социалната мрежа  

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.