Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 15

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 14

View Sofia Christmas GIVEAWAY is here - 2022 edition! 

All About Life преди 1 година

Отново е декември, отново остават само 11 дни до Коледа!

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който всеки ден от 1 декември до Коледа подаряваме на вас, нашите читатели, луксозни, красиви, много сппециални и омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е тук!

В DAY 14 подаряваме най-добрата си приятелка - най-добрата приятелка на здравата кожа, всъщност - Foreo Luna 4! Уредите на шведския beauty-tech магьосник облагородяват кожата ни от толкова години, че можем с ръка на сърце да се закълнем в твърдението: Всеки дом, всеки будоар, всяка жена заслужават Foreo...

Luna 4 е най-новото и иновативно издание на най-продавания уред за почистване на лицето в света! Мека, силиконова, красиво стояща в пространството, оборудвана с различни програми, пет степени на маcаж, за да си пасне перфектно с кожата и да осигури магическа циркулация на кръвта и естественото производство на колаген + ревитализираща NIR LED светлина, загряване, микроток за анти-ейдж ефект!

Тя, Foreo Luna 4, ще е за една от вас, която отбележи в коментар поне две жени, давайки им идеята и те да си причинят това вълшебство за Коледа, и качи този пост на стори с @viewsofia. Победителя обявяваме утре, 15 декември, точно преди подарък #15, който е невероятно уханен, младежки, несравним!

Happy Holidays! 

More All About Life