Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 19.12 - 25.12

We love: като сестрички, Марго Роби с мама на премиерата на "Вавилон"

Марго Роби имаше до себе си най-голямата възможна подкрепа, присъствието на мама <3 

 

Celebrities преди 1 година

32-годишната актриса не направи и стъпка на червения килим във вечерта на новата си премиера без да държи, прегръща и гледа с топли очи Мама, Сари Кеслър! Мястото е Лос Анджелис, двете дами са освен умилителни като гледка, стилово безгрешни. Секунда ни трябваше да осъзнаем откъде ни е позната мадам Кеслър тя е родена на 22 юни 1957 г. в Канбера, столицата на Австралия, и също е актриса, най-известна с ролята си в I.C.U. (2009)...

By the way, атрактивното творение, носено от Роби, е дело на френската марка Alaïa.

Марго също позира с колегата си Диего Калва, който е много секси... 

More from View Sofia

България подкрепя Украйна - голямото мирно шествие ще е в четвъртък, 24.03.2022

All About Life преди 2 години

Подкрепяме апела на организаторите, който публикуваме дословно, като самите ние обезателно ще се включим, призоваваме и вас! Приятели, време е и България да излезе на голямо шествие в подкрепа на суверенна Украйна! Само на няколкостотин километра от нас един народ се бие за своята свобода и за бъдещето на Европа с цената на огромни невинни жертви и разрушения. Този народ успя да изненада целия свят с достойнството, смелостта и издръжливостта си.

Кание Уест със суши върху голи мацки за ЧРД

Celebrities преди 10 месеца

Кание Уест спретна необичайно парти в чест на рождения си ден. 46-годишният рапър почерпи гостите със суши, сервирано върху тялото на полугола жена. Хрумката на и без друго спрягания за женомразец артист шокира хиляди.   

More Celebrities