Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 17

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 16

View Sofia Christmas GIVEAWAY is here - 2022 edition! 

All About Life преди 1 година

Отново е декември, отново остават само 9 дни до Коледа!

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който всеки ден от 1 декември до Коледа подаряваме на вас, нашите читатели, луксозни, красиви, много специални и омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е тук!

В DAY 9 се пренасяме в свят, в който женствената уникалност, себеизразяването, разнообразието, толерантността, силата и свободата са еквивалентни на Живота с главно Ж. Този свят ухае божествено, този свят е Bright! 

Женският аромат на лондонския бранд Pepe Jeans e създаден с много любов и мисъл за нас и за планетата. Красивият флакон е със специална refil система, което позволява за повече време и по по-sustainable начин да се посветим на уханието, сътворено от мандарина, круша, джинджифил, бял божур, жасмин, кожени акорди, сандалово дърво, пачули, мускус. Още за цялата история и култура на Bright четете на линка в профила, bur first...

Подаряваме три броя Bright на трима от вас, които отбележат в коментар поне двама души, които правят живота светъл, смислен, сладък, нежен, и качат този пост на стори с @viewsofia. Победителите теглим утре, 17 декември, точно преди подарък #17, за който ще издадем само, че е друга много луксозна форма на красотата...

Happy Holidays!

 

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 14 часа

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 3 дни

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.