Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 22

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 21

View Sofia Christmas GIVEAWAY is here - 2022 edition!  

All About Life преди 1 година

Отново е декември, отново остават само 4 дни до Коледа!

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който всеки ден от 1 декември до Коледа подаряваме на вас, нашите читатели, луксозни, красиви, много специални и омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е тук!  

В DAY 21 знаем точка по точка какво съдържа, когато е наистина добра, вкусна, майсторска, интересна, италианска, торбата на Дядо Коледа:

Пшенично брашно за домашно приготвена паста;
Чеснов зехтин;
Точилка за оформяне на лингуини;
Куркума на прах;
Спанак на прах;
Домат на прах;
Чили на прах;

Това е един от уникалните подаръчни сетове на легендарната La Bottega, гарант за най-автентичната италианска храна в града. Любимият ни магазин-ресторант с шест локации в София и стотици ароматни, пресни, чисти, екслузивни италиански продукти - като този елегантен сет, с който сами сътворяваме празничната си паста перфектна, в домашни условия. Възлизащ на килограм любов, вкус, ексклузивитет,  автентичност, сетът е за един от вас, който последва @viewsofia, отбележи в коментар поне двама души, чиито имена са синоним на думите dolce, amore, tesoro, delizioso и качи този пост на стори с @view sofia. Победителя обявяваме утре, 22 декември, непосредствено преди подарък #22, който е луксозният повей на лятото, за който бленуваме в момента...

Happy Holidays! 

More All About Life