Следва

Кой е Андрю Тейт, човекът, отглеждащ ново поколение мизогинисти

Тесни дънки и пухче: новогодишната Дженифър Лопес

Готина, стилна, секси - любимата жена в самия край на годината

 

Celebrities преди 1 година

В последния брой на лайфстайл бюлетина си за изминалата година Дженифър Лопес (или г-жа Афлек, все пак) разказа на феновете как е празнувала Коледа със съпруга си и други любими хора. „Обединихме семействата си, удвоихме хората, удвоихме забавлението, удвоихме любовта, удвоихме подаръците и… утроихме хаоса!“, съобщи красавицата във видимо отлично състояние на духа. Лопес каза, че „смесеното“ празненство й е помогнало да се наслади на добрата стара традиция, присъща на семейството й отпреди пандемията. „През последните осем години сме домакини на Taco Tuesday: събираме се със семейството и приятелите, обличаме се и пеем коледни песни. От началото на пандемията успяхме да се съберем за първи път с хора, които не сме виждали от векове. Пяхме, танцувахме и се забавлявахме!”

Очевидно, съдейки по снимките, коледното настроение и усещането за празник не напуска по никъкъв начин мадам Афлек, дори и след като тържественият момент отшумя. Лопес бе забелязана да пазарува в Холивуд в закачливи настроение и тоалет. Тесните дънки подчертават фантастично поддържаната фигура на звездата, а късото пухкаво кожено палто напозобява мирно и кроткко облаче и, странно, ни най-малко не дразни, въпреки особените си пропорции. Голяма бежова Birkin bag придружава супер приятния ансамбъл. Нямаме забележки, Дженифър Лопес (виже и това: Продуктите, тайните, съветите: Дженифър Лопес и как да изглеждаме като нея показва новото видео на Vogue) е другото име на ЧНГ! 

 

More from View Sofia

Кой кой е в d:istinkt, Агенцията на годината: Николай Сердаров, Art Director

All About Life преди 1 година

View Sofia пристъпва в царство d:istinkt, PR агенция на годината според BAPRA Bright Awards 2022. d:istinkt обслужва брандове като Lidl, Yettel, Европейски парламент, Европейска комисия, Samsung, Каменица, Клет и др. С тях се работи леко, с удоволствие и споделен нюх, задружно, креативно и много модерно. Зад розово-лилавата компания стои палитра от уникални личности, с които се запознаваме отблизо и с които трудно се разделяме. Те са the d:istinkt creators - всеки от тях създава част от комуникационните продукти, носители на редица световни награди. Следва професионално-лична среща Четвърта...

More Celebrities