Pre-fall 2019: Victoria Beckham

Pre-fall 2019: Victoria Beckham

Posh Spice is in the House...

Виктория Бекъм е известна освен с безупречния си вкус, но и още с тясната връзка, която поддържа със своите клиенти. Тя внимателно се вслушва в желанията им и откликва на нуждите за практичен, но много елегантен гардероб, състоящ се от превъзходни миди рокли, луксозни плетива и много добри аксесоари.

Говорейки за аксесоари, в тази колекция специално високите ботуши над коляното предизвикват голям интерес. Те идват в прибран силует по крака, много висок ток и отворени пръсти, а макар и специфични на вид, приветстват стилистични интерпретации от всякакъв вид.

За pre-fall 2019 Виктория Бекъм залага още на разпознаваемите за едноименния й бранд елементи като скини панталони, свободно падащи миди-та, деликатна асиметрия и чудесни костюми.

Това обаче съвсем не означава, че дизайнерката залага единствено и само на сигурното, напротив, тя умело се заиграва със смели животински принтове и цветови комбинации, които изискват конкретна доза дързост. Точно както сатенените цикламени обувки на ток биват съчетани с дълга питон рокля и кореспондиращата й чантичка>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia