Следва

Fall 2019 Menswear: Louis Vuitton

Pre-fall 2019: Victoria Beckham

Posh Spice is in the House...

Runway преди 5 години

Виктория Бекъм е известна освен с безупречния си вкус, но и още с тясната връзка, която поддържа със своите клиенти. Тя внимателно се вслушва в желанията им и откликва на нуждите за практичен, но много елегантен гардероб, състоящ се от превъзходни миди рокли, луксозни плетива и много добри аксесоари.

Говорейки за аксесоари, в тази колекция специално високите ботуши над коляното предизвикват голям интерес. Те идват в прибран силует по крака, много висок ток и отворени пръсти, а макар и специфични на вид, приветстват стилистични интерпретации от всякакъв вид.

За pre-fall 2019 Виктория Бекъм залага още на разпознаваемите за едноименния й бранд елементи като скини панталони, свободно падащи миди-та, деликатна асиметрия и чудесни костюми.

Това обаче съвсем не означава, че дизайнерката залага единствено и само на сигурното, напротив, тя умело се заиграва със смели животински принтове и цветови комбинации, които изискват конкретна доза дързост. Точно както сатенените цикламени обувки на ток биват съчетани с дълга питон рокля и кореспондиращата й чантичка>>>

More Runway

Louis Vuitton Menswear Spring/Summer 2025

Runway преди 2 дни

Може да изглежда като репетиция за Олимпиадата през 2024 г., която е на път да започне във Франция, но това беше мъжкото шоу на Louis Vuitton Le Monde est à Vous (Светът е твой), водено от (изявено) Фарел Уилямс, придружен от симфоничен оркестър и хор, соул певците Tems и DJ Waffles.  

Dior Resort 2025

Runway преди 2 седмици

За новата колекция на Dior Мария Грация Кюри избра за отправна точка Шотландия, главната жена (дизайнерът последователно се ръководи от дневния ред на жените) е кралица Мери, точното място - пътеките и стълбите на градините на замъка Дръмънд, „най-добрите терасирани градини в света“, както признават експертите.