Следва

We Love: Анхела Молина, 68, „лека като птица“ за Miu Miu

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Loewe

Ако някой в ​​сегашната реалност (и индустрия) има удивителната способност да се подиграва на настоящето и да интерпретира модата по свой начин, то този творчески директор определено е Джонатан Андерсън.

 

Runway преди 1 месец

Андерсън е от типа дизайнери, които сезон след сезон успяват да произвеждат истински желани хитове, демонстрирайки невероятната работа на своите екип и студио. Обърнете внимание на шикозните развяващи се рокли, пристегнати с масивни колани и плетените рокли с А-силует; широките панталони (в цвят на ряпа), държани на талията почти на добра дума; безупречните фракове и палта с метални яки; товарните и кожени бомбъри и флорални и растителни щампи (какво умело владеене на мънистата и архивни натюрморти и пейзажи на американеца Албърт Йорк). Намери се място и за авиаторски якета от овча кожа, двуредни кожени палта в стил милитъри, ризи, съчетани с плетени жилетки и „много носени“ дрехи с различна степен на изтърканост.

Самият Андерсън призна, че мисли за значението на лукса като цяло и в частност за страстта си към антиките. „Започнах да изследвам идеята за произхода и защо купуваме неща и защо нещата имат значение, споделя той. - Идеята за външен човек, който гледа света ни отстрани и се опитва да разбере начина, по който го съпреживяваме."

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.