Следва

Дизайнерът на костюмите в "Белият лотос" Алекс Бавейрд за характерите, марките и детайлите в новия сезон

Ким Чен Ун и дъщеря му, на около 10, на посещение в завод за балистични ракети - началото на 2023 в Северна Корея изглежда така

Севернокорейският лидер Ким Чен-Ун посети завод за балистични ракети в Пхенян, придружен от детето - Джу Е. Това е първата официална поява на щерката на инспекция в оръжеен завод.

 

Celebrities преди 1 година

Не е известно точно кога е била визитата, снимките са публикувани от държавните медии на КНДР на 1 януари. Снимката показва Ким и дъщеря му да минават покрай най-малко 26 разглобени балистични ракети Hwasong-12 в голям шоурум. Това е най-големият брой севернокорейски балистични ракети, показвани някога на едно място в даден момент - повече, отколкото по време на военни паради.

Според NK News снимката вероятно е направена в машиностроителния завод Taesong, разположен в западните покрайнини на Пхенян. Друга снимка показва Ким Чен Ун и дъщеря му да минават покрай най-малко 12 транспортни ракети.

Това е третата публична поява на Ким Чен Ун с дъщеря му. Тя за първи път се появи с баща си при тестово изстрелване на най-голямата ядрена ракета в страната през ноември, а няколко дни по-късно се срещна, пак в компанията на баща си, с военните служители, отговорни за успешния тест. Появата на момиче на 10 години на такива важни държавни събития породи слухове, че тя е възможният наследник на баща си. Държавните медии на Северна Корея обаче не дават подробности за потенциалната й бъдеща роля.

Държавните медии не назовават името на дъщерята на лидера на страната, но разузнавателната служба на Южна Корея предполага, че тя е Джу Е, дъщерята на Ким Чен Ун, за която Денис Родман спомена за първи път след срещата си с лидера на Северна Корея през 2013 г. Джу Е е средното дете от три деца на Ким Чен Ун и съпругата му Ли Сол Джу. Предполага се, че първото дете е родено през есента-зимата на 2010 г. или зимата на 2011 г., второто - в края на декември 2012 г., а третото - през 2017 г. 

More Celebrities